Zorginstellingen

Met de Proeftuinen wil IVN ouderen in Nederland een gelukkige oude dag bezorgen door hen de positieve effecten van de natuur te laten ervaren. Ook ouderen in zorgcentra en ouderen met dementie, die vaak geen of slechts beperkte toegang hebben tot de natuur. Terwijl dit juist een belangrijke bron van geluk kan vormen en een positieve invloed heeft op de gezondheid. 

Wil je een proeftuin bij jouw zorginstelling?

Meld je dan voor 17 juni 2022 aan via onderstaande button. Dit formulier dient ingevuld te worden door een contactpersoon van de IVN-afdeling samen met jou als contactpersoon van de zorginstelling waar jullie de Proeftuin willen aanleggen. Meer informatie over de Proeftuin vind je in deProeftuinen flyer voor zorginstellingen en extra informatie over de toezeggingen die bij de aanvraag horen vind je hierIn de week van 4 juli 2022 ontvangen jullie bericht of jullie geselecteerd zijn om mee te doen en staat het tekenen van de samenwerkingsovereenkomst in de planning. 

Schrijf je in

Wil je meer over de Proeftuinen weten of in contact met een IVN-afdeling komen? Neem dan contact op met José de Jonge, projectleider Natuur & Gezondheid.

Tel: 06 2786 5500
Mail: 
j.de.jonge@ivn.nl