Over Websupport

Het websupport team is een groep (vrijwillige) IVN'ers die  hulp biedt voor de beheerders van afdelingswebsites, OnsIVN en de IVN Routes app.

Zij beantwoorden de vragen die via websupport@ivn.nl worden gesteld, bieden hulp, testen nieuwe functies en houden de informatie in OnsIVN up to date. Ook vertegenwoordigen zij de IVN afdelingen bij het specificeren van nieuwe wensen, mede aan de hand van de ontvangen reacties van IVN afdelingen.

Als je een vraag stelt via de mailbox websupport@ivn.nl, vermeld dan altijd duidelijk je naam en afdeling. Probeer de vraag zo duidelijk mogelijk te stellen, voeg evt de URL naar de betreffende pagina of een screenshot toe.
Het streven is om de vragen binnen 24 uur te beantwoorden. Problemen die niet kunnen worden  opgelost vergen langere tijd. Deze worden eerst uitgezocht, indien nodig geconcretiseerd en doorgestuurd naar de landelijke webmaster. Als hij het probleem ook niet kan oplossen wordt het aangemeld bij de leverancier.

Het team

De volgende IVN’ers doen mee in het beantwoorden van de vragen via websupport@ivn.nl.
Maandag: Fanny van Zon (afd. Valkenswaard)
Dinsdag: Dirk de Haan (afd. Dronten)
Woensdag: Ok Overbeek (afd. Zuid Kennemerland)
Donderdag: Ronald Bloemen (afd. Mark&Donge)
Vrijdag: Mart Jenneskens (afd. Bernheze)
Zaterdag: Harry Schreurs (afd. De Groene Zoom)
Zondag: Hans Hogenbirk (afd. Apeldoorn)

Voor IVN Routes app: 
Jan Willem Bloem (afd. Apeldoorn)
Richard Tukker (afd. Vecht en Plassen)

Coördinator: Hans Hogenbirk (afd. Apeldoorn)

Daarnaast werken aan de website:
Rogier Jacobse en Machiel van Lieshout (Landelijk webmaster):  voor de inhoud van de site, IVN Routes app en beperkt voor vragen.
Stephen Labib (landelijk projectleider): Ons.IVN
Servicedesk: Voor ledenadministratie vragen

Ervaren gebruikers (expert users)

Voor het bieden van 'on site hulp' doen we soms een beroep op andere ervaren IVN gebruikers. Opzet daarvan is om voor de ondersteuning voor IVN afdelingen meer te werken vanuit het principe ‘door leden – voor leden’. Het gaat er dan om de IVN beheerders elkaar te laten helpen.
Deze ‘experts’ kunnen ook bv afdelingsbeheerders 'on site' helpen, trainingen geven voor nieuwe webmasters of vervolgtrainingen over tips en trucs. 

Terug naar Websupport