Begeleiders voor zomerkampen

De werkgroep Natuurontdekkers zoekt begeleiders voor de kampen

IVN ziet de natuur als beste leslokaal voor kinderen. Een plek waar ze alle ruimte krijgen om spelenderwijs de wereld te ontdekken, er te leren en te groeien. Door de werkgroep Natuurontdekkers worden kampen voor kinderen van 8 tot 12 jaar georganiseerd in de natuur.

Vrijwillige begeleiders gezocht

Vind jij het leuk om jouw liefde en enthousiasme voor de natuur met kinderen te delen? Heb jij zin en tijd om aan de slag te gaan bij een van onze kampen? Dan is kampleiding worden bij onze werkgroep Natuurontdekkers misschien iets voor jou!

Wat ga je doen?

Door de werkgroep Natuurontdekkers worden kampen voor kinderen van 8 tot 12 jaar georganiseerd in de natuur. De kampen hebben een gevarieerd programma; beestjes zoeken, vogels kijken, natuurfotografie, mountainbiken, en meer. Voor het begeleiden van kampen zijn vrijwilligers nodig. Dit kan zijn meedoen met het programma, maar als je liever kookt en boodschappen doet kan dat ook. Lees meer op natuurontdekkers.nl.

Wie zoeken we?

 • Er is geen kennis van natuur vereist maar je moet het natuurlijk wel leuk vinden om met kinderen om te gaan;
 • Je doet een groene of pedagogische studie of hebt deze afgerond;
 • Je moet een VOG kunnen overhandigen of (gratis) aanvragen. 
   

Wat bieden we?

 • Als kampleiding word je onderdeel van een groep enthousiaste vrijwilligers (tussen de 18 en 30 jaar);
 • Een leuke een leerzame ervaring;
 • Bij sommige studies kan het begeleiden van een kamp studiepunten opleveren;
 • Een volledige reiskostenvergoeding;
 • Onkostenvergoeding van 10,- per dag.
   

Over IVN

IVN is een dynamische non-profit organisatie die zich in zet voor een groen, gezond en duurzaam Nederland. Dit doen we door de natuur in de harten van mensen te brengen. We laten jong en oud actief ervaren hoe leuk, leerzaam, gezond én belangrijk natuur is. Onze 130 professionals, 25.000 leden en 170 vrijwilligersafdelingen organiseren natuuractiviteiten, cursussen, projecten en campagnes. Daarbij focussen we op vier kernthema’s: Kind & Natuur, Natuur in de buurt, Natuur & Recreatie en Natuur & Gezondheid. IVN is ervan overtuigd dat kennis van en betrokkenheid bij de natuur, duurzaam handelen stimuleert.  

Interesse?

Als je interesse hebt kan je een kamp uitzoeken op de website, of je opgeven voor de vrijwilligers-mailinglijst. Mail hiervoor naar info@natuurontdekkers.nl.

*Privacy

Voor de afhandeling van jouw sollicitatie verwerken wij de volgende gegevens: je cv en je motivatie. De door jou aan IVN verstrekte gegevens worden door IVN bewaard gedurende een periode van 4 weken na jouw sollicitatie. Wordt je begeleider, dan worden jouw gegevens onderdeel van je dossier.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.