Steenbreek
(Moes)tuinen
zondag01mrt2020

Najaarsronde 2020 Workshop 'Een levende tuin maak je zelf'

Hoe help je als gemeente inwoners hun tuin te vergroenen? Meld jouw gemeente vóór 1 april 2020 aan voor de workshop ‘Een levende tuin maak je zelf’. De workshop wordt dan in het najaar van 2020 voor de inwoners van jouw gemeente georganiseerd door IVN Natuureducatie en KNNV.

In de laagdrempelige workshop ‘Een levende tuin maak je zelf’ leren bewoners op een praktijkgerichte en inspirerende manier hoe zij hun tuin groener, natuurlijker en diervriendelijker maken. Met als resultaat meer groene en biodiverse tuinen in jouw gemeente, die niet alleen plek bieden aan allerlei soorten wilde dieren en planten, maar bovendien verkoeling geven op warme dagen en water opvangen bij hoosbuien.

Slechts 10 gemeenten kunnen deelnemen dus wees er snel bij. Meer informatie, voorwaarden, kosten etc vind je in deze flyer

Gemeenten die lid zijn van Steenbreek ontvangen 25% korting! Aanmelden kan tot 1 april 2020 alleen via dit formulier.

Met het inzenden van het aanmeldformulier ga je een inkoopverplichting aan en geef je opdracht aan Stichting IVN en Vereniging KNNV om het gewenste aantal workshops te organiseren conform de informatie uit de flyer. Aanmeldingen worden geregisteerd met tijdstempel. Vol is vol.