Steenbreek
Natuur in de Buurt
Op
dinsdag06apr202115:30

Webinar: Kennismaken met een levende tuin!

Gratis workshop voor (beginnende) tuiniers. Leer bij over de levende tuin!

Leer bij over een levende tuin!

Wil je meer vogels, vlinders, amfibieën of egels in je tuin? Tijdens deze workshop van IVN Natuureducatie en KNNV leer je wat een levende tuin is en oefen je in een praktische opdracht hoe je een tuin natuurlijker en diervriendelijker kunt maken. Vragen over jouw tuin? Stel ze aan onze tuinexperts en een stadsecoloog uit jouw gemeente!

Voor wie?

Voor inwoners uit de gemeente, Drachten/Smallingerland, Weesp, Gooise Meren, Laarbeek, Hardenberg, Moerdijk en Dordrecht, die aan de slag willen met hun tuin(tje). Er is plek voor maximaal 40 deelnemers per gemeente per webinar, vol = vol.

Door wie?

Deze workshop wordt gegeven door Yvonne van Putten van KNNV, Linda IJmker van IVN Natuureducatie in samenwerking met lokale tuinexperts en een stadsecoloog uit jouw gemeente.

Wanneer?

Dinsdag 6 april 2021 van 15.30-17.00 of 19.30-21.00. Een kwartier voor aanvang starten we met een korte inloop en uitleg over de functies van Zoom.

Aanmelden

Wil je graag meedoen? Aanmelden voor deze workshop kan door op de onderstaande button te klikken en je gegevens achter te laten.

Direct aanmelden

Algemene informatie

dinsdag 6 april 2021 - 15:30
dinsdag 6 april 2021 - 21:00
Contactpersoon: