Steenbreek
(Moes)tuinen
Vanaf
dinsdag16jun202016:00

VOL: Gratis webinar ‘Kennismaken met een levende tuin’ op 16 en 23 juni

Dank je wel voor je interesse in het gratis webinar ‘Kennismaken met een levende tuin’ van IVN Natuureducatie en KNNV en doe inspiratie op voor je eigen tuin. De belangstelling is enorm en helaas zijn alle plekken nu vergeven. De inschrijving is nu gesloten.
 

Je kunt je hier wel aanmelden voor een wachtlijst. Als we in de toekomst nog een webinar gaan geven, zullen we jou als eerste op de hoogte brengen.

Meld je hier aan.

De webinar ‘Kennismaken met een levende tuin‘ bestaat uit twee interactieve online sessies voor iedereen met weinig tuinervaring. Je leert in korte tijd wat een levende tuin is en hoe je zelf je tuin natuurlijker en diervriendelijker kunt maken. Wil je meer vogels, vlinders, amfibieën of egels in je tuin? Doe dan mee!

Op dinsdagmiddag 16 juni 16.00-17.30 starten we met een introductie. Exact een week later gaan we meer verdiepen, waarbij ruimte is om vragen te stellen aan tuinexperts.  

Voor wie

Voor de beginnende tuinier, met weinig tuinervaring, die aan de slag wil met zijn of haar tuin(tje). Er is plek voor maximaal 40 deelnemers, vol is vol.

Wanneer

Dinsdagmiddag 16 juni 16:00 -17:30 Deel I: Introductie op een levende tuin.
Dinsdagmiddag 23 juni 16:00 -17:30 Deel II: De 4 V’s van een levende tuin.

Waar

Waar jij wil! Gebruik een laptop of pc met webcam en internetverbinding. Daarnaast is het fijn als je een smartphone bij de hand hebt.

Kosten

Deelname is gratis.

Als je je hebt aangemeld, krijg je een mail met het programma voor de beide webinars, een Zoom-instructie en een linkje voor de deelname op 16 juni en 23 juni.

Zoom & privacy

Binnen de mogelijkheden van Zoom hebben we ons account zo ingesteld dat we je privacy zo goed als mogelijk waarborgen. Onze meetings zijn alleen toegankelijk met een wachtwoord. Wij slaan geen data verkregen via Zoom op voor andere doeleinden.

Algemene informatie

dinsdag 16 juni 2020 - 16:00 tot 17:30
Locatie: 
Zoom
Nederland
Contactpersoon: