Steenbreek
(Moes)tuinen
Vanaf
dinsdag26mei202016:00

[VOL] Gratis tweedelig webinar ‘Kennismaken met een levende tuin’ voor beginners

Let op! Dit webinar is helaas vol. Laat hier je e-mailadres achter, dan laten we het je weten als er een plekje vrijkomt of als dit webinar opnieuw gegeven wordt.
 

Doe mee aan de gratis webinar ‘Kennismaken met een levende tuin’ van IVN Natuureducatie en KNNV voor beginnende tuiniers en doe inspiratie op voor je eigen tuin.

De webinar ‘Kennismaken met een levende tuin‘ bestaat uit twee interactieve online sessies voor iedereen met weinig tot enige tuinervaring. Je leert in korte tijd wat een levende tuin is en hoe je zelf je tuin natuurlijker en diervriendelijker kunt maken. Wil je meer vogels, vlinders, amfibieën of egels in je tuin? Doe dan mee!

Op dinsdagmiddag 26 mei 16.00-17.30 starten we met een introductie. Exact een week later gaan we meer verdiepen, waarbij ruimte is om vragen te stellen aan tuinexperts.  

Voor wie

Voor iedereen met weinig tot enige tuinervaring die aan de slag wil met zijn of haar tuin(tje). Er is plek voor maximaal 40 deelnemers, vol is vol.

Wanneer

Dinsdagmiddag 26 mei 16:00 -17:30 Deel I: Introductie op een levende tuin.
Dinsdagmiddag 2 juni 16:00 -17:30 Deel II: De 4 V’s van een levende tuin.

Waar

Waar jij wil! Gebruik een laptop of pc met webcam en internetverbinding. Daarnaast is het fijn als je een smartphone bij de hand hebt.

Kosten

Deelname is gratis.

Als je je hebt aangemeld, krijg je een mail met het programma voor de beide webinars, een Zoom-instructie en een linkje voor de deelname op 26 mei en 2 juni.

Zoom & privacy

Binnen de mogelijkheden van Zoom hebben we ons account zo ingesteld dat we je privacy zo goed als mogelijk waarborgen. Onze meetings zijn alleen toegankelijk met een wachtwoord. Wij slaan geen data verkregen via Zoom op voor andere doeleinden.

Algemene informatie

dinsdag 26 mei 2020 - 16:00 tot dinsdag 2 juni 2020 - 17:30