Aanmeldformulier gemeenten Een levende tuin maak je zelf - najaar 2020

Vink aan indien ja. Leden van Steenbreek ontvangen 25% korting
Voor de organisatie van de workshops hebben we een vast contactpersoon bij de gemeente nodig om praktische zaken mee af te stemmen. Hiervoor vragen we zowel emailadres als telefoonnummer.
Tijdens de workshop is er veel persoonlijke aandacht voor de deelnemers door de 2 docenten. Het maximum aantal deelnemers per workshop is daarom 15.
Met het inzenden van dit formulier gaat u een inkoopverplichting aan. Facturatie vind plaats in 2 termijnen. 50% wordt vooraf gefactureerd zodat IVN/KNNV direct kunnen starten met de werving van docenten. De 2e termijn van 50% wordt gefactureerd augustus 2020 wanneer alle workshops zijn gepland en de werving loopt. Vermeld hier het juiste factuuradres van uw organisatie. Naam organisatie (indien dit afwijkt van eerder vermelde organisatienaam), straatnaam of postbus + nummer, plaats. Evt t.a.v contactpersoon
Facturen worden digitaal verstuurd
Is het kenmerk of ordernummer nog niet bekend, dan ontvangen we deze graag zo spoedig mogelijk via l.ijmker@ivn.nl.
Bij deze geef ik Stichting IVN en Vereniging KNNV opdracht tot het organiseren van het door mij ingevulde aantal workshops conform de voorwaarden en prijzen zoals deze vermeld staan in de flyer.