Ontwerpwedstrijd voedselplek

Wil jij voedselonderwijs buiten geven, maar is jullie schoolplein er niet geschikt voor? Kom in actie! Ontwerp samen met je leerlingen je eigen voedselplek op het schoolplein voor jouw voedselonderwijs. Maak kans op de realisatie van jouw idee t.w.v. € 1.500,-. Een moestuin, een eetbare haag, leifruit op het plein? Op het schoolplein kunnen kinderen ontdekken hoe ons voedsel groeit. Een startpunt voor een gezonde leefstijl.

IVN Zeeland is op zoek naar creatieve ideeën die het schoolplein omtoveren tot een plek voor ontdekkend voedselonderwijs.

Weet jij hoe het op jullie schoolplein beter kan? Stuur je idee uiterlijk 3 februari 2019 in via onderstaand formulier en wie weet geef jij in 2019 les op een gloednieuwe voedselplek.

Gegevens contactpersoon
Gegevens school

De directie van de school is op de hoogte van de voorwaarden van deze wedstrijd en gaat ermee akkoord dat ik dit idee namens de school indien.

 

Idee ontwerpwedstrijd

Stuur minimaal één of meerdere tekeningen/schetsen/manquettes van het idee in (in één document) (pdf, jpg of png)*Voeg een foto toe van de beoogde buitenlesplek (pdf, jpg, of png)* mail deze naar groenerevolutie@ivn.nl

Meer informatie over Gezonde School; www.gezondeschool.nl

Nationale Buitenlesdag 2019

Doet jullie school ook mee aan de Nationale Buitenlesdag 2019 op dinsdag 2 april? Meld de school aan op www.buitenlesdag.nl