Online trainingsaanbod voor IVN'ers zomer 2020

IVN organiseert deze zomer allerlei digitale trainingen en workshops. Hieronder hebben we chronologisch het Gelderse én landelijke aanbod gebundeld. We hopen dat er iets voor je tussen zit!

Wellicht worden er in de loop van de zomer nieuwe online trainingen en workshops aangekondigd. Op deze pagina bekijk je het actuele trainingsaanbod.

Inspiratiesessie: Campagnes najaar & nieuwe doelgroepen

Na de zomer zullen we jong en (licht)groen Nederland weer oproepen om naar buiten te gaan! Dit doen we met onze najaarscampagnes: het splinternieuwe Fête de la Nature in september en de #2uurnatuur challenge in oktober. Deze campagnes zijn mooie kansen om als afdeling impact te maken in de buurt en een nieuw publiek aan te spreken. In deze inspiratiesessie geven we je tips en tricks.

Maandag 29 juni, 20.00 - 21.30 uur via Zoom
Lees meer en meld je aan.

Workshop IVN Natuurkoffer

Met de IVN Natuurkoffer geef je dementerende ouderen die niet zelf op pad kunnen, een heerlijke middag door de natuur van buiten naar binnen te brengen. Tijdens de workshop wordt ingegaan op datgene waarmee je te maken krijgt tijdens het geven van de natuurkofferactiviteit.

Donderdag 2 juli, 14.00 – 16.00 uur via Zoom
Lees meer en meld je aan.

Communicatie-uurtje

Willen jullie aan de slag met het updaten van jullie brochure, website of nieuwsbrief? Marloes, communicatiemedewerker bij IVN Gelderland, denkt graag met je mee over inhoud en ontwerp tijdens het ‘communicatie-uurtje’, elke eerste dinsdag van de maand tussen 16-17u.

Dinsdag 7 juli, 16-17u via Zoom
Dinsdag 8 september, 16-17u via Zoom
Neem contact op met Marloes (m.beerling@ivn.nl of 06-526 57 050) om je aan te melden.

Webinar: De omgevingsvisie en IVN

Al jaren gonst het in overheidsland: de Omgevingswet komt eraan! In dit webinar leer je meer over hoe je daar als IVN'er op in kunt spelen, want het biedt kansen om meer verbinding met de gemeente te maken en mensen met de natuur in hun eigen leefomgeving te verbinden.

Dinsdag 7 juli, 19.30 – 21.00 uur via Zoom
Lees meer en meld je aan.

Cursus: Storytelling - de magie van jouw verhaal 

Verhalen zijn een krachtig en effectief middel om mensen te raken en te verbinden. Ben jij een actieve vrijwilliger op het thema Natuur & Gezondheid en wil je storytelling inzetten zodat je nog beter jouw boodschap of jouw droom kunt overbrengen? Wim Ruis, chief storytelling, geeft je tips en tricks!

Maandag 13 juli, 10.00 uur via Zoom
Lees meer en meld je aan.
 

IVN & Jongeren

Alvast voor in de agenda: wil jij inspiratie opdoen over werken met jongeren? Tijdens deze training krijg je tips en tricks over het organiseren van jeugdactiviteiten. De training vindt plaats in de week van 24 augustus. Meer informatie volgt.  

Tweedelige training: Vinden & binden van vrijwilligers

Save the date(s)! Op 27 augustus en 10 september organiseren we een tweedelige training over het vinden en binden van vrijwilligers. Hoe werf je (licht)groene vrijwilligers en hoe houd je hen aangehaakt? Meer informatie volgt.  

Deel 1: Donderdag 27 augustus, 20.00 – 21.30 uur via Zoom
Deel 2: Donderdag 10 september, 20.00 – 21.30 uur via Zoom

Webinar of online training gemist?  

Het grote voordeel van online bijeenkomsten is natuurlijk dat je ze terug kunt kijken. Bekijk hier opnames van webinars en online trainingen die al geweest zijn, zoals de trainingen ‘Werken met Procurios’ en ‘Digitale didactiek’.