Online training activerende storytelling

Verhalen zijn een krachtig en effectief middel om mensen te raken, te verbinden en te activeren. Hoe kom je tot een verhaal waarmee je anderen activeert om mee te doen: zich aan te sluiten bij jouw groene project of bij je IVN-afdeling of werkgroep? Dat leer je in deze tweedelige online training. We werken vanuit de organizing-methodiek. Daarin leer je hoe je jouw persoonlijke drive en achtergrond kunt inzetten om bij anderen het vuurtje voor de natuur aan te wakkeren. 

Praktische informatie

  • Voor wie: IVN'ers die met hun eigen verhaal mensen willen enthousiasmeren en activeren om zich in te zetten voor de missie van IVN (mens en natuur verbinden). Er kunnen maximaal 15 mensen meedoen, indien nodig wordt een selectie gemaakt.
  • Data: dinsdag 5 april, 15:30-17:30 en donderdag 12 mei, 15:30-17:30
  • Locatie: online, via zoom
  • Tijdsinvestering: naast de twee middagen krijg je een huiswerkopdracht. Hier ben je ongeveer 4 tot 6 uur aan kwijt. Voor deze huiswerkopdracht maak je ook een filmpje van jouw verhaal. Deelnemers krijgen elkaars filmpjes te zien.  
  • Trainers: de training wordt gegeven door Alina Salomon, projectleider en organizing-expert, en Teuni Verploegh, communicatieadviseur en storytelling-trainer. 
  • Kosten: gratis

Let op: deze training gaat niet in op hoe je storytelling kunt inzetten tijdens het gidsen. Daarvoor worden dit voorjaar meerdere live workshops georganiseerd. 

IVN verwerkt je gegevens voor correspondentieredenen. Ook verwerken wij je gegevens om je te informeren over onze dienstverlening. Meer weten? Raadpleeg ons Privacy- en cookiestatement.