Officemanager Oost

‘IVN zoekt een enthousiaste Officemanager die zich samen met ons wil inzetten voor een groene duurzame wereld’

Het team in de regio Oost is opzoek naar een
Officemanager
voor 24 uur met standplaats Zwolle en (flex) Lelystad.

IVN Natuureducatie zet zich als landelijke non-profit organisatie in voor een groen, gezond en duurzaam Nederland. Dit doen we door de natuur in de harten van mensen te brengen. We laten jong en oud actief ervaren hoe leuk, leerzaam, gezond én belangrijk natuur is. Onze 150 professionals, 25.000 leden en 170 vrijwilligersafdelingen organiseren natuuractiviteiten, cursussen, projecten en campagnes. Daarbij focussen we op vier kernthema’s: Kind & natuur, Natuur in de buurt, Natuur & recreatie en Natuur & gezondheid. IVN is ervan overtuigd dat kennis van en betrokkenheid bij de natuur, duurzaam handelen stimuleert. IVN: beleef de natuur!

De functie

Als officemanager ben je verantwoordelijk voor de administratieve, secretariële en organisatorische ondersteuning van de projectleiders. Denk hierbij aan het opstellen van brieven, rapporten en lay outs, maar ook bijvoorbeeld de ondersteuning op het gebied van financiële afhandeling en websitebeheer. Je bent mede verantwoordelijk voor de organisatie van cursussen, events e.d. en draagt zorg voor de communicatie-uitingen binnen projecten. Ook ben jij degene die het beheer van de kantooromgeving verzorgt. 
Naast deze werkzaamheden wordt je gevraagd mee te werken in  projecten van IVN Flevoland en IVN Overijssel. Het gaat daarbij niet alleen om administratieve ondersteuning, maar ook inzet bij de uitvoering en realisatie Dit houdt in: voorbereidende werkzaamheden, financiële administratie, communicatie en organisatie van bijeenkomsten. Daarom is affiniteit en ervaring in (natuur)educatie en het werken met vrijwilligers een pre.

Het profiel 

 • Je bent daadkrachtig, hebt een praktische instelling en doorzettingsvermogen;
 • Je wacht niet af, maar bent proactief, ziet wat er moet gebeuren en handelt hier ook naar;
 • Je beschikt over een hoge mate van integriteit, gestructureerdheid en zorgvuldigheid;
 • MBO+/ HBO werk- en denkniveau met aantoonbare ervaring op het gebied van organisatie en planning in een vergelijkbare functie;
 • Ervaring en/of affiniteit met (natuur)educatie en het werken met vrijwilligers is een pré.
 • Je bent een echte teamspeler, een verbinder en bent servicegericht.
 • Je bent handig met digitale media en/of hebt ervaring met website beheer;
 • Werkervaring met het programma Afas is een pre.

Werken bij ons

Bij IVN kom je in een dynamische organisatie waar je samen met bevlogen, ambitieuze collega’s bouwt aan de toekomst van IVN. Samenwerking, ontwikkeling en groei staan daarbij centraal: in teamverband en op persoonlijk niveau. Wij stimuleren jou om jezelf te ontwikkelen, en jij pakt de mogelijkheid te groeien in je werk en in je persoonlijke vaardigheden.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden een goed primair- en secundair arbeidsvoorwaardenpakket volgens de CAO Sociaal Werk (voormalig Welzijn en Maatschappelijke dienstverlening). Waaronder:

 • De functie is ingedeeld in schaal 7 (minimaal € 2.346,- en maximaal € 3.277,- bij 36 uur). 
 • Er is een vakantietoeslag van 8% en een eindejaarsuitkering van 8,3%. 
 • De aanstelling is in eerste instantie voor een half jaar met oog op verlening.  
 • De vaste standplaats is Zwolle. Op flexibele basis werk je samen met de officemanager en projectleiders van IVN Flevoland, op afstand of op locatie Lelystad.

Interesse?

Stuur dan je CV en motivatiebrief naar vacatures@ivn.nl o.v.v. ‘OM Oost’, ter attentie van Joline de Weerdt. Je reactie ontvangen voor 15 juli 2018. De eerste gespreksronde vindt plaats op 23 juli 2018 in Zwolle. Voor vragen kan je contact opnemen met de afdeling P&O, 020-6228115.

*Privacy
Voor de afhandeling van jouw sollicitatie verwerken wij de volgende gegevens: je cv en je motivatie.
Hoe lang bewaren wij je gegevens voor dit doel?
De door jou aan IVN  verstrekte cv en motivatie wordt door IVN bewaard gedurende een periode van 4 weken na het einde van de sollicitatieprocedure. Heb je de baan gekregen en kom je in dienst bij IVN, dan worden jouw gegevens onderdeel van je personeelsdossier. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.