Officemanager

‘IVN Het Groene Wiel zoekt een enthousiaste Officemanager die zich samen met ons wil inzetten voor een groene duurzame wereld’

IVN Het Groene Wiel is op zoek naar een
Officemanager
voor 24 uur met standplaats Wageningen 

IVN Natuureducatie zet zich als landelijke non-profit organisatie in voor een groen, gezond en duurzaam Nederland. Dit doen we door de natuur in de harten van mensen te brengen. We laten jong en oud actief ervaren hoe leuk, leerzaam, gezond én belangrijk natuur is. Onze 150 professionals, 25.000 leden en 170 vrijwilligersafdelingen organiseren natuuractiviteiten, cursussen, projecten en campagnes. Daarbij focussen we op vier kernthema’s: Kind & natuur, Natuur in de buurt, Natuur & recreatie en Natuur & gezondheid. IVN is ervan overtuigd dat kennis van en betrokkenheid bij de natuur, duurzaam handelen stimuleert. IVN: beleef de natuur!

De functie 

Als officemanager ben je verantwoordelijk voor de administratieve, secretariële en organisatorische ondersteuning van de projectleiders en de locatie Het Groene Wiel. Denk hierbij aan het onderhouden van contacten met scholen, opstellen van brieven en mailingen, ondersteuning op het gebied van financiële afhandeling en websitebeheer. Je draagt mede zorg voor de communicatie-uitingen binnen projecten. Daarnaast ben jij ook degene die verantwoordelijk is voor de planning en reserveringen van de educatieve materialen aan scholen in Ede en Wageningen. Je onderhoudt contact met de scholen en voert jaarlijks het nieuwe scholenaanbod in. Je assisteert waar nodig bij het beheer van educatieve materialen en voert werkzaamheden uit ten behoeve van het samenstellen van educatieve producten.

Het profiel 

  • Je bent communicatief zeer vaardig (klantgericht, integer);
  • Je bent daadkrachtig, hebt een praktische instelling en doorzettingsvermogen;
  • Je wacht niet af, maar bent proactief, ziet wat er moet gebeuren en handelt hier ook naar;
  • Je werkt gestructureerd en zorgvuldig;
  • MBO+/ HBO werk- en denkniveau met aantoonbare ervaring op het gebied van organisatie en planning in een vergelijkbare functie;
  • Je bent een echte teamspeler, een verbinder en bent servicegericht;
  • Je bent handig met digitale media en hebt ervaring met website beheer; 
  • Ervaring en/of affiniteit met (natuur)educatie is een pré;
  • Je hebt ervaring en het werken met vrijwilligers;
  • Werkervaring met het programma Afas is een pre. 

Werken bij ons

Bij IVN kom je in een dynamische organisatie waar je samen met bevlogen, ambitieuze collega’s bouwt aan de toekomst van IVN. Samenwerking, ontwikkeling en groei staan daarbij centraal: in teamverband en op persoonlijk niveau. Wij stimuleren jou om jezelf te ontwikkelen, en jij pakt de mogelijkheid te groeien in je werk en in je persoonlijke vaardigheden.
Regio Oost bestaat uit een sterk en multidisciplinair team wat elkaar aanvult in competenties, stijl en achtergrond. Wat met elkaar samenwerkt om de doelen van de projecten te behalen. 

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden een goed primair- en secundair arbeidsvoorwaardenpakket volgens de CAO Sociaal Werk. De functie is ingedeeld in schaal 7 (minimaal € 2.346,- en maximaal € 3.277,- bij 36 uur). Er is een vakantietoeslag van 8% en een eindejaarsuitkering van 8,3%. De aanstelling is in eerste instantie voor een jaar met de mogelijkheid op langer. 

Interesse?

Ben je enthousiast? Vul het sollicitatieformulier in en upload je cv en motivatie in PDF ter attentie van Joline de Weerdt. Je reactie ontvangen we graag uiterlijk 17 maart 2020. De eerste gespreksronde vindt plaats op maandag 23 maart 2020. Voor vragen kan je contact opnemen met de afdeling P&O, 020-6228115.

*Privacy
Voor de afhandeling van jouw sollicitatie verwerken wij de volgende gegevens: je cv en je motivatie.
Hoe lang bewaren wij je gegevens voor dit doel?
De door jou aan IVN  verstrekte cv en motivatie wordt door IVN bewaard gedurende een periode van 4 weken na het einde van de sollicitatieprocedure. Heb je de baan gekregen en kom je in dienst bij IVN, dan worden jouw gegevens onderdeel van je personeelsdossier. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.