IVN
woensdag10jul2019

Topgeheim: de leukste vakantiebestemming

Het is (bijna) vakantie! Zin in een goedkoop tripje met veel wildlife, wil je locals ontmoeten én iets dat geschikt is voor kinderen? Dan hebben wij een unieke vakantiebestemming voor je… 

Het goede nieuws is: je bent er al! In Nederland kun je de hele vakantie de leukste activiteiten doen met IVN. Slaap lekker thuis, op de camping of nog leuker: ruil met iemand van huis en ontdek een nieuwe plek aan het strand of bos.

Excursies en activiteiten (voor een paar euro of zelfs gratis) 

Of je nou waterdiertjes wilt vangen in de sloot met je (klein)kinderen, het geluid van een havik wilt leren herkennen of zin hebt in een gezellige wandeling met andere natuurliefhebbers. Voor iedereen is er iets leuks te doen. 

gids

Meet the locals

Wat is er nou leuker dan iemand die jou álles kan vertellen over de planten en dieren in het gebied waar je bent? IVN vrijwilligers nemen je graag mee op pad en laten jou die boomkikker of dat verstopte vennetje zien, waar je anders zo voorbij was gelopen. 

gids

Wildlife 

Heb je wel eens een wild zwijn, een mierenleeuw of een ringslang in het echt gezien? Door de juiste sporen te zoeken, veel geduld en een beetje hulp van een IVN-gids kan jouw droom werkelijkheid worden. Hoe meer dieren- en plantensoorten je leert herkennen, hoe leuker het wordt.

wildlife

Ja, ik wil een activiteit doen in mijn buurt!