IVN
vrijdag29mrt2019

Top 5 leukste natuurboeken

Lees jij je boeken vaak in één adem uit? Dan weet je dat de Boekenweek 2019 nog tot zondag duurt. Speciaal voor deze week hebben we dé 5 leukste natuurboeken op een rijtje gezet:

1. Natuur in NederlandNatuur in Nederland

Een must-have voor elke natuurliefhebber. In één aanstekelijke uitgave lees je alles wat je wilt weten over de Nederlandse natuur. Van planten en dieren tot landschappen en van de ontstaansgeschiedenis tot wandelmogelijkheden. 

Bestel voor €29,95

2. Alle ouderen naar buiten!alle ouderen naar buiten!

Ontdek de natuur in je buurt en voel je beter! Wist je dat natuur een positieve invloed op gezondheid en kwaliteit van het leven heeft? Dit boek bevat handvatten voor verzorgers, mantelzorgers, vrijwilligers, kinderen van ouderen en ouderen zelf om samen naar buiten te gaan.

Bestel voor €25,66

3. Rupsen horen poepen rupsen horen poepen

Een praktisch boek vol leuke doe-dingen en verbazingwekkende feitjes. Interessant voor natuurgidsen, docenten in het basisonderwijs, begeleiders en ouders. ‘Rupsen horen poepen’ is overzichtelijk ingedeeld per zintuig. Vol met ideeën voor spannende kinder- en groepsactiviteiten.

Bestel voor €27,50

4. Het Bijenboekhet bijenboek

Tijd voor bij-les! ‘Het Bijenboek’ beantwoordt vele vragen over bijen en wat hun rol is op de planeet aarde. Helaas verdwijnen veel bijen, dit boek legt uit waarom dit een probleem is en hoe jij ze kan helpen. Per verkocht boek gaat 1 euro naar Nederland Zoemt.

Bestel voor €15,00

5. Kan een regenworm ook verzuipen?Kan een regenworm ook verzuipen?

Een bijzonder leuk boekje vol met wetenswaardigheden en kennisfeiten over tal van diersoorten, geschreven door natuurjournalist Monica Wesseling. Voor ieder die aan educatie doet zeker een boek die niet in je collectie mag ontbreken! 

Bestel voor €12,95

 

Kijk voor meer leuke natuurboeken in de IVN webwinkel!