IVN
donderdag15aug2019

NRC Charity Awards: stem op IVN

Vandaag staat onze advertentie in NRC! Uit 400 inzendingen is IVN, samen met 19 andere goede doelen, geselecteerd voor deelname aan de NRC Charity Awards 2019. Als opdrachtgever gingen we om te tafel met studenten van de Willem de Kooning Academie in Rotterdam om een creatieve campagne te ontwerpen.

Bodine en Willemijn de twee studentes van de Willem de Konning Academie zijn de trotse ontwerpers van de advertentie. Onder begeleiding van hun docenten maakten zij een campagne, die bestaat uit een printadvertentie en een online banner. Het doel is om de boodschap van IVN duidelijk te maken: jong en oud laten beleven hoe leuk, gezond én belangrijk natuur is. Wij vinden het resultaat erg tof. Jij ook? Stem dan op IVN!

Stem op IVN

Stemmen kan tot en met 15 augustus

De advertentie

NRC Charity AwardsMeer over de Charity Awards

De NRC Charity Awards zijn in 2011 in het leven geroepen op initiatief van NRC en bedoeld om zowel grote als kleinere goede doelen te ondersteunen bij het bereiken van bestaande en nieuwe donateurs, vrijwilligers en ambassadeurs. Deelname aan deze awards staat open voor alle charitatieve instellingen.