Kind & Natuur
maandag15apr2019

Nieuwe e-learning: Stadsnatuur ontdekken met kinderen

Op leerplatform Leerjegroen kun je nu de nieuwe module 'Stadsnatuur ontdekken met kinderen' volgen. In korte filmpjes tonen IVN-vrijwiligers leuke werkvormen voor het beleven van de natuur in de stad.

In de e-learningmodule 'Stadsnatuur ontdekken met kinderen' tonen IVN-vrijwilligers in korte filmpjes hoe zij kinderen de natuur in de stad laten ontdekken. Allerlei leuke werkvormen komen in beeld, van rietbootjes maken tot galappels doorsnijden, beestjes uit bomen schudden en hommels aaien. Ook leer je interessante wetenswaardigheden over de natuur in de stad, en je krijgt per seizoen didactische tips voor het betrekken van kinderen bij de stadsnatuur.

De module 'Stadsnatuur ontdekken met kinderen' duurt ongeveer 45 minuten en is gratis te volgen op leerplatform Leerjegroen. Als je lid bent van IVN, ga je eenvoudig naar Leerjegroen door in OnsIVN in het hoofdmenu te klikken op Leer je groen

Ben je nog niet actief op OnsIVN? Meld je hier aan voor OnsIVN of registreer je hier rechtstreeks bij Leerjegroen.

Startpagina Stadsnatuur ontdekken met kinderenDe module 'Stadsnatuur ontdekken met kinderen' is ontwikkeld in het kader van het project De Wilde Stad.