IVN
dinsdag15dec2020

IVN en coronamaatregelen

Tijdens de persconferentie van 14 december zijn de coronamaatregelen verder aangescherpt. Hieronder lees je wat dit betekent voor onze activiteiten vanaf 15 december. Onderaan staat aanvullende informatie voor medewerkers.

Activiteiten:

  • Buiten de eigen woning geldt dat een gezelschap uit maximaal 2 personen mag bestaan. Kinderen tot en met 12 jaar tellen hierbij niet mee. Dit betekent dat:
    • Buitenactiviteiten met kinderen tot en met 12 jaar mogen doorgaan met maximaal twee volwassen begeleiders. 
    • Buitenactiviteiten mogen met maximaal twee personen of een huishouden (geen maximum) plaatsvinden.  
  • Binnen mogen in principe maximaal 30 personen in 1 ruimte aanwezig zijn, mits hierbij voldoende afstand kan worden gehouden. Dit aantal is inclusief kinderen, maar exclusief personeel. Er vindt een gezondheidscheck plaats, iedereen heeft een vaste zitplaats (placeren), zonder roulatie. De verkeersstromen moeten goed gescheiden blijven

Wil je weten of en wanneer er bij jou in de buurt weer activiteiten worden georganiseerd? Check of er extra informatie is met betrekking tot de activiteit op de website, of neem dan contact op met de respectievelijke organiserende afdeling of je contactpersoon bij de beroepsorganisatie.

De natuur in

Mocht je er voor kiezen om de natuur in te gaan, check dan eerst de website van de natuurorganisatie of beheerder van het gebied waar je heen wilt gaan voor de laatste informatie, volg altijd de geldende richtlijnen en houd rekening met de basisregels.

De maatregelen met betrekking tot corona kunnen dagelijks veranderen.
Check de website van de Rijksoverheid voor het laatste nieuws en richtlijnen.