Fete de la Nature
zondag20sep2020

Hoe vond jij Fête de la Nature?

Fête de la Nature was met 139 activiteiten echt een feest! Door het hele land werd de natuur gevierd. Van een wildplukwandeling tot strandjutten en van sloepvaren bij nacht tot een bezoek aan een voedselbos. We hebben hieronder een compilatie gemaakt van de leukste social media posts. Ook zijn we benieuwd naar jouw ervaringen en willen je uitnodigen de vragenlijst onderaan de pagina in te vullen.

Fete de la Nature

Fete de la Nature

Fete de la Nature

Hoe vond jij Fête de La Nature?

We zijn erg benieuwd hoe jij Fête de la Nature hebt ervaren als organisator of bezoeker en of je nog tips voor ons hebt om er volgend jaar een nog groter feest van te maken. Denk met ons mee en vul voor 5 oktober de vragenlijst in. Onder alle invullers van de vragenlijst verloten we drie Fête de la Nature verrassingspakketten ter waarde van €50,-. Geef aan het einde van de vragenlijst aan of je kans wil maken op dit pakket.

Fête de la Nature vragenlijst

Voorwaarden winactie evaluatie ‘Fête de la Nature 2020’:

  • Meedoen kan door middel van het invullen van het evaluatieformulier ‘Fête de la Nature 2020’. Geef in de laatste vraag aan of je mee wil doen met de winactie. Meedoen kan tot en met zondag 4 oktober 2020. Ieder persoon mag maximaal één keer inzenden.
  • De winnaar moet de evaluatie volledig en serieus hebben ingevuld. Uit deze inzenders wordt op basis van een blinde steekproef een drietal winnaars geselecteerd.
  • De drie winnaars worden medio oktober geïnformeerd dat ze hebben gewonnen.
  • Over de verkiezing van de winnaars wordt niet gecorrespondeerd.
  • In alle gevallen waar niet in is voorzien, beslist de organisatie.