IVN
woensdag23sep2020

Gezocht: IVN-gidsen die op 14 november een rivierexcursie willen geven

Met Schone Rivieren, een initiatief van o.a. IVN, zetten we ons in voor plasticvrije rivieren in 2030. Dat doen we samen met honderden vrijwilligers. Op 14 november 2020 vindt Schone Rivieren Inspireert plaats, een jaarlijkse dag vol inspiratie en uitwisseling voor de vrijwilligers van Schone Rivieren. Het ochtendprogramma is i.v.m. de coronamaatregelen online, ’s middags willen we de deelnemers uitnodigen om naar buiten te gaan.

We zoeken enthousiaste IVN-gidsen langs de IJssel, Waal, Maas, Lek, Schelde, Nieuwe Waterweg, Grevelingen en het Haringvliet die de Schone Rivieren-vrijwilligers mee willen nemen op excursie langs de rivier en hen het riviergebied willen laten ontdekken.

Voor jullie afdeling is dit een leuke kans om kennis te maken met de Schone Rivieren-vrijwilligers, mensen die zich ook inzetten voor natuur en milieu in jullie buurt. 

Praktische informatie: 

Wanneer:         14 november in de middag. De excursie start rond 14u, exacte tijd volgt.
Voor wie:   Een groep van 5 – 15 vrijwilligers van Schone Rivieren.
Duur excursie: 1 – 1,5 uur.
Vergoeding:   De reguliere vergoeding die jullie afdeling voor een excursie vraagt.
Voorbereiding: We organiseren twee weken van te voren een Zoom-meeting waarin we alle praktische informatie bespreken. 
Vragen: Mail naar info@schonerivieren.org of bel naar Marloes Beerling (06-52657050).

Meld jouw afdeling hier aan!
 

Over Schone Rivieren

Schone Rivieren is een initiatief van IVN, Stichting De Noordzee en de Plastic Soup Foundation, waarmee we ons inzetten voor plasticvrije rivieren in 2030. Onze aanpak bestaat uit vier O's: opruimen, onderzoeken, ontdekken en oplossen.

Annulering i.v.m. coronavirus

De excursies gaan uiteraard alleen door als de actuele maatregelen rondom het coronavirus dat toelaten. Uiterlijk een week van te nemen we hierover een beslissing. Gemaakte kosten worden vergoed.