Kind & Natuur
woensdag14nov2018

Fotowedstrijd: #bladbad

Word jij ook zo blij van een gigantische hoop bladeren? Neem een aanloop en spring erin! Deel jouw leukste foto met #bladbad en maak kans op leuke prijzen.

Hoe werkt de winactie?

Maak jij de gekste, grappigste of mooiste foto tussen de bladeren? Deel jouw foto vóór zondag 25 november 2018 via Facebook, Twitter of Instagram met #bladbad. De drie winnende foto's worden op maandag 26 november 2018 verkozen tot winnaar. De winnaars krijgen bericht via het social media kanaal waarmee de foto is ingestuurd.

PrijzenBladeren bewaarboekje

Je maakt kans op één van de drie exemplaren van het 'Mijn bladeren bewaarboekje' t.w.v. €14,95. Boordevol weetjes, ideeën om te knutselen en handige plaatjes van de bomen, struiken en planten die je het vaakst tegenkomt.

Voorwaarden

Door deel te nemen aan de IVN #bladbad fotowedstrijd ga je automatisch akkoord met de deelname voorwaarden:

  • De rechten van alle deelnemende foto's blijven in handen van de inzender. De inzender geeft echter door in te zenden toestemming dat de foto(’s) voor onbepaalde tijd gebruikt kunnen worden voor PR-doeleinden van IVN, Instituut voor natuureducatie en duurzaamheid. Dit betekent dat als wij jouw foto willen gebruiken voor een bericht op bijvoorbeeld onze website of op Facebook dat wij hier geen toestemming voor hoeven vragen en jij hier ook geen vergoeding voor krijgt. 
  • De inzender verklaart eigenaar te zijn van de foto en, mits van toepassing, houder te zijn van het portretrecht. IVN is op geen enkele wijze aansprakelijk wanneer inzender niet de eigenaar of portretrechthouder is van de ingestuurde foto(‘s). 
  • Foto’s dienen minimaal een grootte van 1 MB te hebben. Foto’s met een lagere resolutie worden niet beoordeeld door de jury.
  • Over de nominatie en verkiezing van de winnende foto’s wordt niet gecorrespondeerd.
  • In alle gevallen waar niet in is voorzien beslist de organisatie.