Natuur in de Buurt
woensdag26aug2020

Doe mee en vier de natuur tijdens Fête de la Nature!

Geniet jij ook zo van buiten zijn? Vier het eerste weekend van september de natuur tijdens Fête de la Nature 2020! Fête de la Nature is een grassroots natuurfestival waar iedereen zelf een natuurfeestje kan organiseren. Van theater in de natuur tot een oogstfeest, van een vleermuizenexcursie tot een hardloopwedstrijd in het groen. Zo betrekken we meer mensen bij de natuur, op een manier die bij hen past. IVN Natuureducatie ondersteunt Fête qua communicatie en organisatie. Samen vieren we de natuur! 

Overzicht activiteiten

Fête de la Nature vindt plaats op 4, 5 en 6 september. Kijk en ontdek welke natuurfeestjes er in jouw buurt plaatsvinden! Er is voor ieder wat wils.

Fête de la Nature activiteiten

Zelf een activiteit aanmaken

Wil je zelf een event organiseren? Dat kan ook! Bedenk welke activiteit jij in de natuur altijd al wilde ondernemen en meld dit evenement gratis aan op de website. Van in de modder banjeren tot vogels spotten; het kan allemaal! Na je aanmelding op de website, kunnen andere geïnteresseerden zich ook aanmelden voor jouw activiteit. Hoe meer (natuur)zielen, hoe meer vreugd.

Aanmelden evenement Fête de la Nature

Coronamaatregelen

Fête de la nature is in 2020 op 4, 5 en 6 september. De coronamaatregelen omtrent events worden goed in de gaten en de richtlijnen van de overheid worden gevolgd. Omdat Fête de la Nature in verschillende vormen georganiseerd kan worden en de coronamaatregelen langzaam aan worden versoepeld, wordt er verwacht dat festiviteiten op een passende manier door kunnen gaan. Juist in deze tijden kunnen we steun putten uit de natuur. Houd bij de organisatie van je evenement alvast rekening met de gelegenheid om 1,5 meter afstand van elkaar te houden. Mocht er in de tussentijd nog iets veranderen, dan word je via de website op de hoogte gehouden.