IVN
dinsdag07dec2021

Dank aan alle IVN-vrijwilligers

Vandaag is het Nationale Vrijwilligersdag. Een moment om bij stil te staan, want wat zou IVN zijn zonder haar vele fantastische vrijwilligers, die zich vol passie inzetten voor de natuur? Vandaar dat we op deze dag alle vrijwilligers in het zonnetje willen zetten.

Juist in deze rare tijden, waarin verdriet, angst en eenzaamheid soms overheersen, wordt duidelijk hoe belangrijk de natuur voor ons is. Steeds meer mensen hebben de afgelopen twee jaar, door alle inperkingen op andere gebieden, ontdekt hoe fijn het in de natuur is, dat ze er tot rust komen en de natuur zorgt voor mentale en fysieke gezondheid.

Dat maakt het des te belangrijker dat er vele mensen zijn, die er alles aan doen om die natuur te behouden én zich inzetten om die prachtige natuur overal in de harten van de mensen te brengen.  Van een piepklein plantje tussen de stoeptegels tot burlende edelherten op de Veluwe. 

Dank aan alle vrijwilligers voor hun tomeloze inzet en passie voor de natuur.

Jelle de Jong, algemeen directeur

 

Bij IVN zijn ongeveer 6.000 vrijwilligers actief. De meesten zijn lid van één van de 161 IVN-afdelingen in Nederland. Wil je je ook als vrijwilliger inzetten voor IVN?

Ja, ik wil meer informatie