IVN
donderdag28jan2021

Bambo Nature doneert opbrengst proefpakketjes aan IVN Scharrelkids

Kleine kinderen die heerlijk rondscharrelen in de natuur. Wat is er fijner dan lekker buitenspelen tussen de bomen en planten? Bambo Nature gelooft dat de natuur bijdraagt aan het geluk van kinderen en steunt daarom het Scharrelkidsfonds van IVN Natuureducatie. Het duurzame merk voor babyverzorging doneert over het jaar 2020 een bedrag van 4.815,- aan het Scharrelkidsfonds van IVN Natuureducatie.

Dit bedrag komt voort uit de verkoop van probeerpakketjes via de website www.bambonature.nl. Een probeerpakketje kost een euro, die volledig ten goede komt aan het Scharrelkidsfonds. ‘Onze missie is om bewust ouderschap toegankelijker te maken voor alle ouders,’ vertelt Joep Smeets van Bambo Nature. ‘Dit doen we door het ontwikkelen van milieu- en huidvriendelijke babyverzorgingsproducten, maar ook door het steunen van IVN Scharrelkids.’

Zelf gelooft Smeets erin dat de natuur en buitenspelen van belang zijn voor het geluk van een kind. ‘Dit zie ik ook terug bij mijn eigen dochtertje Sam van 3 als ik bijvoorbeeld met haar over het Smokkelpad wandel. Ik hoop dan ook dat we in 2021 weer veel probeerpakketjes mogen verkopen, zodat we ook dan weer kunnen bijdragen aan het ontwikkelen van buitenactiviteiten door IVN Scharrelkids.’

Bambo NatureBambo nature

Bambo Nature is een duurzaam merk voor babyverzorgingsproducten dat zich richt op bewuste ouders, die gezonde en duurzame keuzes willen maken voor hun kindje en de natuur. Als Deens merk stimuleert Bambo Nature het buiten leven en buitenspelen voor kinderen. 

Wil jij als ondernemer ook bijdragen?

Met het Scharrelkids Fonds wil IVN haar droom verwezenlijken om ieder kind in Nederland voor zijn 12e jaar een onvergetelijke natuurbelevenis te bieden. Het fonds ondersteunt landelijke en lokale IVN-projecten en activiteiten die kinderen in contact brengen met de natuur.

Deel je onze droom?

Draag dan nu bij aan een generatie die de natuur kent en waardeert, gezonder opgroeit en werkt en betrokken is bij een duurzame toekomst.

Meer over het Scharrelkidsfonds