Nederland Zoemt
Insecten
Op
zaterdag13apr201910:30

Bijen- en plantjesdag Goirle

Op zaterdag 13 april zijn er twee activiteiten in de Naturentuin Goirle: plantenverkoop is van 10-15 uur, de bijenactiviteit start om 10.30 uur.
Geen aanmelding vooraf, toegang gratis, wel graag een bijenplantje kopen ;), koffie/thee/sap met koek verkrijgbaar, ook echt iets voor kinderen.

Dit weekend is het landelijke Bijentelweekend Nederland Zoemt. In de Naturentuin zijn er 3 gidsen van het KNNV, Theo Peeters, André van Eck en Wim Klein, die veel weten te vertellen over deze kleine zoemende tuinvriendjes. Het gaat hierbij niet alleen om de honingbijen, maar juist om de solitaire bijen en de hommels. Kom meedoen als je interesse in insecten hebt. Het zal een leuke en leerzame ochtend worden! 

De Plantjesdag is een mooie kans om uit een rijke sortering van bijenplanten een aanvulling te kiezen voor je tuin. Met gratis advies wat het nu precies goed zal doen in de schaduw of pal in de zon. Onze planten hebben na de zomer van 2018 een hittekeurmerk! En allerlei planten voor bloei het hele jaar door, in diverse hoogtes, van bodembedekkers tot 2 meter hoog.

Algemene informatie

zaterdag 13 april 2019 - 10:30
Locatie: 
Naturentuin Goirle
Nieuwkerk 2
5051 PN Goirle
Nederland
Contactpersoon: 
Google Maps image