Groen Dichterbij Leiden
Natuur in de Buurt
Op
donderdag28jun201810:00

Gratis Natuursprong-begeleiders training in Leiden

Aanbieders van activiteiten voor kinderen opgelet! Organiseer je vanuit een organisatie of voor jouw buurt vaak activiteiten voor kinderen, en wil je meer ideeën en inspiratie over hoe de natuur op een actieve manier beleefd kan worden? Dan is deze Natuursprongbegeleiderstraining echt iets voor jou!

Aanmelden

Vanuit het Groen Dichterbij programma in Leiden en het Groen doet Goed programma hebben we de ruimte om aan 25 deelnemers geheel gratis een Natuursprongbegeleiderstraining aan te bieden. De training is voor iedereen te volgen, maar inwoners uit Leiden die betrokken zijn bij de organisatie van kinderactiviteiten en partners uit het Groen doet goed netwerk in Zuid-Holland krijgen voorrang bij teveel inschrijvingen. 

Natuursprongtraining

De Natuursprong is bedacht door Huis voor Beweging en een uitkomst voor mensen en organisaties die kinderactiviteiten aanbieden. De training biedt handvatten om jouw vaardigheden rond bewegings-, en sportactiviteiten in de natuur uit te breiden. Hierbij is er bijzondere aandacht voor natuureducatie op een interactieve, speelse en actieve manier. De training wordt in samenwerking met De Speeldernis gegeven op een groene en centrale plek in Leiden op 28 juni van 10.00 – 16.00 uur, inclusief lunch! Bij deelname ontvang je de les map met allerlei extra tips en ideeën om daarna zelfstandig kinderen de natuur dichtbij huis te laten beleven.

Nieuwsgierig? Kijk voor meer informatie ook eens op de website van onze partner in de Natuursprong, de Speeldernis in Rotterdam.

Aanmelden en datum

Ben je enthousiast geworden? Geef je dan zo snel mogelijk op (vol = vol) via dit aanmeldformulier.

  • Donderdag 28 juni - 10.00 – 16.00 u. (inclusief lunch)

Denk je dat iemand anders in jouw netwerk dit leuk vindt? Stuur deze uitnodiging dan vooral door.

Logo De Speeldernis

Algemene informatie

donderdag 28 juni 2018 - 10:00 tot 16:00
Locatie: 
Centrale plek in Leiden
Nederland
Contactpersoon: