34.2 KM

IVN Trektocht Haringvliet dag 1

(1)

Welkom op Goeree, bij de Buitenhaven van Stellendam. Het Toeristisch Overstap Punt (TOP) Stellendam is het het startpunt van de trektocht!  Wat leuk dat je de komende drie dagen samen met ons het Haringvliet gaat ontdekken. De trektocht neemt je mee rondom het Haringvliet langs vele prachtige natuurgebieden.

Na je start hier bij Stellendam, overnacht je in Hellevoetsluis en Numansdorp, om op dag drie hier de tocht weer af te sluiten. Tijdens de tocht vertellen we je over het Haringvliet en haar omgeving, maar zal het Haringvliet zelf ook haar verhaal vertellen. 

Laat je meevoeren in de verhalen, je zal dit bijzondere natuurgebied er nog beter door beleven. Hoewel de trektocht een fietsroute is, kom je onderweg regelmatig punten tegen waar het zeer de moeite waard is om een stuk te wandelen. Dit zal ook aangegeven staan in de app.
Maar ook kun je overwegen een extra dag in Hellevoetsluis door te brengen om bijvoorbeeld een bezoek te brengen aan het Droogdok of museumschip De Buffel. Het is aan jouzelf om te kiezen wat en óf je dat doet, maar wij beloven dat de extra’s zeker zullen bijdragen aan je ontdekkingstocht! 

De fietsafstanden van deze driedaagse tocht zijn ongeveer:

dag 1: 35 km
dag 2: 45 km
dag 3: 45 km

LET OP!
Zie www.ivn.nl/trektochten voor meer info over voorbereiding, appgebruik en het reserveren van overnachtingen. 

Deze trektocht is samengesteld door:

  • IVN Zuid-Holland
  • IVN Voorne-Putten Rozenburg
  • GO Eilandmarketing Goeree-Overflakkee
  • Natuurmonumenten
  • B&B De Schuur Inn
  • Camping ‘t Weergors

Voor opmerkingen over de route kun je mailen naar ivn.voorneputtenrozenburg@gmail.com

Locatie

TOP Stellendam
Meester Snijderweg
Stellendam
Zuid-Holland
Download de app voor deze route

Download onze app

Ontdek meer over

Deel deze pagina