Startpunt bij informatiebord 2.2 KM

Worpplantsoen filosofische wandeling

(1)

Een wandeling vol mijmeringen over hoe natuur tot denken kan aanzetten. Een wandeling met diepzinnige vragen en filosofische wetenswaardigheden. Deze wandeling levert je het meeste op, als je hem in alle rust in je eentje doet. Napraten met anderen over wat je tijdens deze wandeling gedacht en beleefd hebt, geeft dubbel plezier voor jou en de ander.


Vanwege de belevingen en de vragen die je zullen worden voorgelegd, kan de wandeling langer duren dan je op grond van de afstand (2,3 km) verwacht.
In principe zal elk verhaal automatisch openen zodra je het betreffende gps-punt in de wandeling bereikt. Mocht dit toch niet het geval zijn, kun je handmatig door de informatiepunten scrollen. Bekijk de foto’s in principe nadat je de tekst gelezen hebt. Zie verder ‘manoeuvreren in de app‘. 

De Worp is een van de vele parken die Deventer rijk is. Er gelden natuurlijk ongeschreven regels, ook hier.
Respecteer dus bomen, planten en dieren. En neem graag eventueel afval weer mee, dan houden we samen het park zo mooi als het al jaren is.
Veel dank hiervoor!

Manoeuvreren in de app

  • Van kaart naar informatiescherm: tikken op het nummer.
  • Van informatiescherm naar kaart: tikken op de titel of op het streepje bovenin het informatiescherm of op de titel. Het informatiescherm wordt verkleind en je kunt de kaart weer zien. 
  • Bladeren door informatieschermen:
    veeg (swipe) vanuit de titel. 
  • Bladeren door foto’s: veeg (swipe). 
  • Een foto in het informatiescherm vergroten: tik eenmaal op de foto.
     Van vergrote foto terug: via pagina terug op de mobiel of veeg (swipe) de foto naar boven! 
  • Terug naar het informatiescherm via X (rechtsboven)

Naast deze filosofische wandeling zijn er andere themawandelingen in het Worpplantsoen. Check de IVN-app voor alle mogelijkheden. Wil je ons iets melden? Meld het dan via routes@ivndeventer.nl.

Locatie

Startpunt bij informatiebord
Bolwerksweg 1
7419 AA Deventer
Overijssel
Download de app voor deze route

Download onze app

Ontdek meer over

Deel deze pagina