Het Woldhuis

Het Woldhuis 11,
7325 WN Apeldoorn
055 368 40 10
woldhuis@ivn.nl

Het Woldhuis is in 1865 gebouwd op landgoed Het Woudhuis. Het landgoed is vrij toegankelijk en bestaat uit een loofbos, naaldbos, gemengd bos, weilanden en akkers. Heel geschikt voor een natuurbeleving op maat!

Op het Woldhuis en het landgoed eromheen worden jaarlijks vele klassen ontvangen. Natuurwerkweken en schoolkampen in de natuur. Het landhuis is ingericht als groepsaccommodatie waar 96 personen kunnen overnachten. Met de natuurwerkweken brengen we kinderen van basisscholen uit heel Nederland in contact met de natuur. Spelenderwijs doen onze (jonge) gasten kennis op van natuur en cultuur.

De locatie beschikt over drie zalen. Naast de natuurwerkweken is het Woldhuis ook erg geschikt om te huren voor een vergadering, feest, conferentie of bruiloft. Door de locatie te huren draag je financieel bij aan de realisatie van deze natuurwerkweken voor kinderen.

Het Woldhuis in beeld.

Routebeschrijving

Het Woldhuis is 20 minuten fietsen vanaf station Apeldoorn en goed bereikbaar vanaf de snelweg. Bekijk hier de volledige routebeschrijving.

Voorwaarden

Download een wandeling vanaf IVN Het Woldhuis (gemaakt door IVN afdeling Apeldoorn)