Natuurfoto Actie Duurzaamheidskalender

Jouw natuurfoto in de nieuwe IVN duurzaamheidskalender?

Heb jij een passie voor natuurfotografie en vind je duurzaamheid belangrijk? Dan zijn wij op zoek naar jou! Maak kans op één van de 12 plekken om jouw natuurfoto in de nieuwe jaarkalender van IVN te plaatsen.

Tijdens het duurzaamheidsweekend in maart 2019 wordt een mooie kalender gemaakt met tips en verhalen over duurzaamheid binnen IVN. Deze kalender wordt beschikbaar gesteld voor alle IVN’ers en een breder publiek via de webwinkel. 

Wil jij dat jouw natuurfoto met naam in deze kalender komt? Doe dan nu mee aan de natuurfoto actie en stuur je foto op naar Michelle Hendriks via m.hendriks@ivn.nl. Inzenden kan tot 30 januari. Wanneer jouw foto uitgekozen is, ontvang je de kalender natuurlijk zelf ook.

Bij inzending via e-mail includeer:

  1. Voor- en achternaam
  2. IVN-afdeling
  3. Foto in juiste grootte

duurzaamheidskalender

Voorwaarden voor deelname:

* De ingezonden foto’s mogen worden gebruikt in de IVN Duurzaamheidskalender.

* Foto’s dienen in een grootte van minimaal 1 MB voor de organisatie beschikbaar te zijn na nominatie. Foto’s met een lagere resolutie worden niet beoordeeld door de jury of de nominatie kan komen te vervallen. (Door de foto 150% in te zoomen, kun je testen of de foto scherp genoeg is.)

* Foto’s moeten horizontaal zijn, zodat de foto passend is in de kalender.

* Foto’s mogen géén mensen bevatten in verband met de privacywet.

* Foto’s waarop namen van fotograaf, organisaties, locaties, plaatsen, data en/of andere informatie staan die verwijzen naar de inzender, worden uitgesloten van deelname. Uw naam wordt bij nominatie later toegevoegd op de foto.

* De foto heeft als doel een duidelijke link tussen natuur en duurzaamheid weer te geven.

* We willen geen beeld van dood en verderf weergeven, waardoor het belangrijk is dat de foto’s mensen niet afschrikken.

* Voorbeelden van duurzaamheidsthema’s die je kunt gebruiken in de fotografie zijn: zwerfafval, waterkwaliteit, bodemgebruik, voedsel en voedselproductie, bijen en andere bestuivers.

* Deelnemers worden na 30 januari op de hoogte gehouden van de nominatie.