Natuuracademie
IVN
woensdag20mei2020

Nieuw e-learning platform

De vraag naar e-learning was al groot, maar steeg de laatste maanden ook nog eens explosief. Daarom hebben we een mooie toevoeging aan ons educatieve assortiment: het nieuwe e-learning platform de IVN Natuuracademie online.

Meer leren over de natuur vanuit je woonkamer, achtertuin, balkon of de trein. We brengen met de IVN Natuuracademie online de natuur naar je toe. En we hebben een aanbod met laagdrempelige e-learning. Je hoeft nog niet veel te weten over natuur, hebt niet per sé een account nodig en een deel van het aanbod is gratis. Ben je na de e-learning nieuwsgierig geworden en wil je meer weten over de natuur? Kijk dan verder bij onze lezingen, cursussen of excursies. Onze experts laten je graag zien hoe interessant en mooi de natuur is.  Bekijk nu het platform en leer van de natuur. 

Natuuracademie Online

Ben je IVN'er en wil je meer weten? Kijk voor meer informatie achtergrondinformatie en antwoorden op veelgestelde vragen op https://www.ivn.nl/natuuracademie/lancering-e-learning-platform-ivn-natu....