Natuuracademie
(Moes)tuinen
vrijdag02apr2021

IVN helpt startende moestuinders

IVN helpt je om meer uit je moestuin te halen. Met tips en handige downloads. Of doe mee aan een (online) moestuincursus om jouw moestuin tot een succes te maken.

MoestuinMaatjes 2021
Succes oogsten in jouw moestuin? In de natuur werken bepaalde gewassen samen, zij helpen elkaar. Daarom introduceert Albert Heijn dit jaar samen met IVN Natuureducatie en Naturalis de MoestuinMaatjes. Alle moestuintjes bestaan dit jaar uit twee bakjes: duo’s die elkaar versterken.

MoestuinMaatjes helpen elkaar. De één trekt bestuivers aan voor de ander of zorgt voor natuurlijke bestrijding van insecten die de oogst willen opeten. Samen zorgen de maatjes voor een gezonde, biodiverse moestuin. Je kan bij Albert Heijn 15 verschillende moestuinduo’s sparen, deze actie loopt van 6 tot en met 25 april 2021.

Biodiverse moestuin
IVN leert jou alle fijne kneepjes van het moestuinieren en Naturalis neemt je mee in de wondere wereld van biodiversiteit. Met de MoestuinMaatjes verbeter je niet alleen je eigen oogst, je doet ook iets terug voor de natuur! Je draagt op jouw balkon of in jouw tuin bij aan een betere biodiversiteit en meer natuur in jouw buurt.

Rechtstreeks naar de online cursus moestuinieren

Ik wil een overzicht van al het aanbod rondom moestuinieren