Zeeland
Kind & Natuur
Op
woensdag17mei201713:30

Alle kinderen naar buiten

op Walcheren

Met verschillende campagnes wil IVN kinderen naar buiten krijgen en een mooie natuurbelevenis geven. Vind jij het leuk om hier één of twee keer per jaar aan mee te helpen? En kinderen een onvergetelijke natuurervaring mee te geven?

Je hoeft geen uitgebreide natuurkennis te hebben, maar je moet het vooral leuk vinden om met kinderen naar buiten te gaan. Meer weten? Schrijf je in via onderstaand formulier. Wij nemen dan contact met je op.

Aanmelden

In de sloot vissen naar waterdiertjes en ontdekken wat er op of onder water leeft: van bootsmannetjes, tot schaatsenrijders en waterplanten. De bodem ontdekken en spelen in de modder. Of op zoek naar paddenstoelen in de herfst.

In de natuur is van alles te beleven. Helaas komen de kinderen van tegenwoordig minder buiten dan vroeger. Door het organiseren van leuke naar-buitendagen wil IVN samen met vrijwilligers laten zien wat voor moois er in verschillende seizoenen buiten te beleven valt. Doe je mee?

IVN kent verschillende campagnes om kinderen naar buiten te krijgen en een natuurbelevenis mee te geven, zoals de Slootjesdagen, Modderdag, de paddenstoelencampagne en Winterspelen. Je hoeft niet elke campagne te helpen, de keus is aan jou.

Als je meehelpt ontvang je in 2017 een gratis IVN-lidmaatschap en een vergoeding van €25 per keer.

Nieuwsgierig geworden? Of heb je nog vragen? Neem contact op met Natasha Poposka - de Bats, via n.poposka@ivn.nl of 06-46733990 of schrijf je direct in.

Aanmelden: www.ivn.nl/aanmeldenwalcheren

Algemene informatie

woensdag 17 mei 2017 - 13:30 tot 15:30
Locatie: 
Terra Maris
Duinvlietweg 6
Oostkapelle
Nederland
Contactpersoon: 
Google Maps image