Over Moestuintjes

Kweken van groente, fruit en kruiden is leuk, maar succesvol oogsten is best lastig. IVN helpt je om tot een geslaagde oogst te komen. Daarom slaan IVN en Albert Heijn ook dit jaar weer de handen ineen om zoveel mogelijk mensen tot een geslaagde oogst te laten komen.

Aan de slag

Van maandag 27 maart tot en met zondag 16 april kun je bij Albert Heijn weer moestuintjes sparen. Bij besteding van 15 euro aan boodschappen krijg je een AH Moestuinpotje. Er zijn 20 verschillende AH Moestuinpotjes met zaden waarmee je je eigen groenten, kruiden en bloemen kunt verbouwen.

Meer hulp dan ooit

IVN helpt klanten om meer uit hun moestuintje te halen. Bijvoorbeeld op de  de AH Community, waar IVN Moestuinexperts 16 weken lang al hun kennis en ervaring inzetten om te helpen van alle AH-moestuintjes een succes te maken. 

AH Community met IVN Moestuinexperts
AH Moestuintje-app
Moestuintje video's: tuin hackjes

Over IVN

IVN is een landelijke organisatie van mensen die alles weten over de natuur. IVN’ers (zo’n 25.000 leden en vrijwilligers) nemen je mee de natuur in en laten je zelf ontdekken hoe spannend, fascinerend en dichtbij de natuur is. Want hoe meer je van de natuur begrijpt, hoe meer je ervan gaat houden! En dat geldt natuurlijk ook voor je moestuin. Ga je met ons mee naar buiten?

Word lid van IVN

Om zoveel mogelijk mensen de natuur te kunnen laten beleven, zoals met de Moestuincampagne, heeft IVN nieuwe leden nodig. Wij willen voor iedereen de natuur dichterbij brengen. Ook voor wie het niet vanzelfsprekend is, zoals ouderen, chronisch zieken en kinderen. Jouw lidmaatschap helpt daarbij!

Vanaf € 2,- per maand ben je al lid. Als je je nu aanmeldt, ontvang je gratis ons moestuinpakket t.w.v. € 17,95. Moestuin lidmaatschapspakket

  • 4x per jaar het tijdschrift Mens en Natuur
  • Ledenkorting op activiteiten, cursussen en lezingen bij onze 171 afdelingen
  • 10% korting in onze webwinkel
  • Gratis moestuinpakket

 

Word lid!