Over Moestuintjes

Kweken van groente, fruit en kruiden is leuk, maar succesvol oogsten is best lastig. IVN helpt je om tot een geslaagde oogst te komen. 

Moestuinhulp

IVN helpt je om meer uit je moestuin te halen. Bekijk bijvoorbeeld eens onze best bekeken tuin hackjes, vol met goede tips om jouw moestuin tot een succes te maken!

Moestuintje video's: tuin hackjes

Wil je graag een moestuin beginnen en ben je klaar voor een vliegende start? Kijk dan of er een IVN-afdeling bij jou de buurt een cursus moestuinieren organiseert.

Zelf aan de slag? Neem dan een kijkje in de webwinkel van IVN voor alle benodigdheden voor een succesvolle moestuin. Van biologische zaden tot handige hulpmiddelen, IVN helpt je op weg!

Over IVN

IVN is een landelijke organisatie van mensen die alles weten over de natuur. IVN’ers (zo’n 25.000 leden en vrijwilligers) nemen je mee de natuur in en laten je zelf ontdekken hoe spannend, fascinerend en dichtbij de natuur is. Want hoe meer je van de natuur begrijpt, hoe meer je ervan gaat houden! En dat geldt natuurlijk ook voor je moestuin. Ga je met ons mee naar buiten?