Partners

IVN

Marc Veekamp (IVN) heeft ModderDag in 2013 naar Nederland gehaald. IVN werkt aan een duurzame samenleving. Wij zijn ervan overtuigd dat we door mensen zelf in aanraking te brengen met de natuur, zij zich pas écht bewust worden van de waarde ervan. Daarom laten wij jong en oud de natuur van dichtbij beleven. IVN regelt de communicatie en promotie van ModderDag en verzorgt educatieve ondersteuning voor de deelnemende organisaties. Samen met enthousiaste partners proberen we zoveel mogelijk kinderen op 29 juni modderplezier te laten beleven!

Aviko

Vies worden mag op Modderdag! Dat spreekt Aviko aan omdat het zich zo verbonden voelt met wat de natuur jaarlijks biedt. Aviko is wereldwijd actief met allerhande aardappelproducten, gevroren, gedroogd of gekoeld. In meer dan 100 landen in alle continenten vind je nu Aviko producten en daarmee is Aviko de grootste verwerker van aardappelen van Europese origine. Aviko wil ook aan haar maatschappelijke betrokkenheid invulling geven. Met haar verbondenheid met de natuur realiseert Aviko zich dat we een verantwoordelijkheid hebben om die natuur aan volgende generaties door te geven.

PlacemakingPlus

Placemaking werd geboren in de Verenigde Staten en is gebaseerd op praktisch onderzoek van William H. (Holly) Whyte en Jane Jacobs. Geactiveerd en bewaakt door Fred Kent en Kathy Madden van Project for Public Spaces (PPS). Het doel van Placemaking is het veranderen van een stukje openbare ruimte van een plek waar je zo snel mogelijk doorheen wil lopen tot een plek waar je nooit meer weg wil. Dit veranderen gebeurt vanuit een community van gebruikers en bewoners. In Nederland is Placemaking Plus de partij die kan helpen met het opstarten van dit proces en het bouwen van een community volgens de PPS methode. Together from space to place!

Zandleverancier Zandcompleet

Bij zandleverancier Zandcompleet is alles te vinden is op het gebied van zand, grind en split, tuingrond en aanverwante bodemproducten. Ook Speelzand; dagelijks spelen honderden kinderen in het zandbakzand van Zandcompleet! Van kinderdagverblijven, basisscholen tot particulieren thuis. Het speelzand van Zandcompleet is zeer schoon en licht plakkerig. Van kastelen tot zandkoekjes, kinderen kunnen urenlang hun fantasie op de loop laten gaan en de mooiste bouwwerken creëren. Om het lekker (buiten)spelen met zand extra te stimuleren steunt Zandcompleet ModderDag.

Seepje

Oeps..een beetje vies geworden na ModderDag? Dan was je het zo weer schoon met Seepje! Seepje maakt natuurlijke was- en reinigingsproducten op basis van de Sapindus mukorossi vrucht uit de Himalaya. Zodra de schil van deze vrucht water ziet, maakt ‘ie een natuurlijke vorm van zeep aan. Zo zorgen we samen voor een schonere én mooiere wereld! 

Partner worden?

Word ook partner of vriend van ModderDag! Neem contact met ons op via info@ivn.nl en informeer naar de mogelijkheden.