Instituut voor natuureducatie en duurzaamheid

Partners

IVN

Marc Veekamp (IVN) heeft ModderDag in 2013 naar Nederland gehaald. IVN werkt aan een duurzame samenleving. Wij zijn ervan overtuigd dat we door mensen zelf in aanraking te brengen met de natuur, zij zich pas écht bewust worden van de waarde ervan. Daarom laten wij jong en oud de natuur van dichtbij beleven. IVN regelt de communicatie en promotie van ModderDag en verzorgt educatieve ondersteuning voor de deelnemende organisaties. Samen met enthousiaste partners proberen we zoveel mogelijk kinderen op 29 juni modderplezier te laten beleven!

Aviko

Vies worden mag op Modderdag! Dat spreekt Aviko aan omdat het zich zo verbonden voelt met wat de natuur jaarlijks biedt. Aviko is wereldwijd actief met allerhande aardappelproducten, gevroren, gedroogd of gekoeld. In meer dan 100 landen in alle continenten vind je nu Aviko producten en daarmee is Aviko de grootste verwerker van aardappelen van Europese origine. Aviko wil ook aan haar maatschappelijke betrokkenheid invulling geven. Met haar verbondenheid met de natuur realiseert Aviko zich dat we een verantwoordelijkheid hebben om die natuur aan volgende generaties door te geven.

Schuttelaar & Partners

Schuttelaar & Partners is een communicatieadviesbureau dat gespecialiseerd is in duurzame projecten en gezonde leefstijlcampagnes. De ontwerpers en adviseurs hebben de visuele identiteit van ModderDag ontwikkeld. Daarnaast geven ze advies op het gebied van acquisitie en mediastrategie om ModderDag bij een groot publiek onder de aandacht te brengen.

Meer weten of zelf WaterSpaarder worden? Kijk op waterspaardersdeal.nl

The Missing Chapter Foundation/Waterspaarders

Voor ModderDag werkt IVN samen met het programma WaterSpaarders van de Missing Chapter Foundation (MCF). Om te laten zien dat spelen in de modder heel gewoon is en je ook snel weer schoon kan worden! WaterSpaarders zet zich in voor natuurbehoud door te zorgen dat iedereen in Nederland korter gaat douchen. Douchen kost namelijk ontzettend veel energie en energie verspillen is slecht voor de aarde. De aarde warmt er door op waardoor dieren en de natuur bedreigd worden.

Tauw

Voor een flink aantal medewerkers van Tauw is het bijna elke dag ModderDag. Zij werken dag in dag uit met slib, bagger en (water)bodem. Bijvoorbeeld voor onderzoek en sanering. Tauw is een Europees advies- en ingenieursbureau met een sterke positie in milieuadvies en de duurzame ontwikkeling van de leefomgeving. Vanuit vestigingen in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Spanje en Italië werken wij met ruim 1.000 medewerkers aan een mooie, schone, veilige en duurzame leefomgeving. Tauw is partner van Modderdag én IVN.

Partner worden?

Word ook partner of vriend van ModderDag! Neem contact met ons op via info@ivn.nl en informeer naar de mogelijkheden.