Kind & Natuur
woensdag18jul2018

Winnaars Fotowedstrijd 2018

ModderDag levert altijd geweldige foto’s op. Het plezier én de modder spatten er vanaf! De winnaars van de ModderDag Fotowedstrijd 2018 zijn bekend. Jullie hebben via Facebook gestemd op de fantastische inzendingen en daar kwamen deze modderige topwinnaars uit voort:

1. Eerste prijs: Cindy Peirlinck

Cindy PeirlinckWe moesten even héél goed kijken of er wel iemand op de foto stond! Cindy Peirlinck stuurde deze geweldige camouflagefoto in en is de gelukkige winnaar van de eerste prijs: twee toegangskaarten inclusief overnachting op een tweepersoonskamer voor de Kind en Natuur Tweedaagse op 27 en 28 september 2018 in conferentiehotel Kontakt der Kontinenten in Soesterberg.t.w.v. €570.

2. Tweede prijs: Deborah Provoost

ModderDagDe foto van Deborah laat duidelijk zien dat een zwembad nergens voor nodig is, als je modder hebt! Ze wint met haar foto de tweede prijs: een ModderDag Speelpakket t.w.v. €27,50.

3. Derde prijs: Peter Wassing voor kinderopvang SKSG

Anke Wagenaar

Tijdens ModderDag ging SKSG helemaal los met een bijzonder spel: Kwalleballen. De belangrijkste ingrediënten: veel modder, water, een jutezak en meer dan 100 enthousiaste kinderen die niet bang zijn om vies te worden! Anke Wagenaar wint met haar foto de derde prijs: een ModderDag Speelpakket t.w.v. €27,50.

Krijg je geen genoeg van al die leuke foto's? Bekijk de shortlist.