Kind & Natuur
maandag29mei2017

Ontvang 500 euro bijdrage voor ModderDag

Heb jij een mooi idee voor een ModderDag activiteit maar kan je een steuntje in de rug goed gebruiken om je plan te realiseren? Meld je activiteit aan bij DikGroen en maak kans op een eenmalige financiële ondersteuning!

DikGroen

DikGroen is een stichting en is in 2008 opgericht door Andrea Groenewegen en Egbert Dikkers. Zij hebben passie voor de natuur en vinden het belangrijk dat generaties na hen van flora en fauna kunnen genieten. Daarom sponsort DikGroen projecten van en voor kinderen, jeugd en jongeren die leuke ideeën hebben met betrekking tot de natuur. ModderDag is natuurlijk een mooie gelegenheid om kinderen een onvergetelijke natuurbeving te bezorgen!

Is mijn project geschikt?

  • Het project richt zich op kinderen (6-12 jaar), jeugd (12-18 jaar) of jongeren (18-25 jaar).
  • DikGroen focust op kleinschalige activiteiten die plaatsvinden in de directe natuur en te maken hebben met de natuur.
  • Het kan kosten betreffen voor materialen, terreinhuur, inzet/beloning van vrijwilligers etc. Kosten moeten wel samenhangen met de directe uitvoering van de activiteit.
  • Een project kan worden ingediend door jeugd tot en met 25 jaar, maar ook door jeugdverenigingen of stichtingen die iets organiseren voor kinderen of jeugd.
  • Ook overheids- of commerciële organisaties kunnen aanvragen (dus bijvoorbeeld aanvragen van gemeentelijke school of commercieel kinderdagverblijf), echter aanvragen van niet-overheid en niet-commerciële instellingen hebben voorrang.

Dik GroenMeer over de voorwaarden en hoe het werkt lees je op de website van DikGroen. Een aanvraag indienen gaat via een eenvoudig formulier en binnen een week krijg je een reactie.

DikGroen kan op dit moment geen nieuwe aanvragen meer honoreren.