ModderDag
Kind & Natuur
donderdag14jun2018

ModderDag Fotowedstrijd 2018

ModderDag levert altijd geweldige foto’s op. Het plezier én de modder spatten er vanaf! Ook dit jaar kunnen zowel locaties (bijv. kinderopvang, scholen) en publiek (ouders, verzorgers) deelnemen aan de ModderDag Fotowedstrijd.

Stuur je mooiste ModderDag foto vóór 9 juli 2018 naar info@ivn.nl en maak kans op prachtige prijzen! En deel foto’s tijdens of na ModderDag op social media #ModderDag.

De organisatie van ModderDag selecteert drie winnende foto’s. Winnaars worden uiterlijk 18 juli 2018 per mail geïnformeerd.

Prijzen

Eerste prijs: twee toegangskaarten inclusief overnachting op een tweepersoonskamer voor de Kind en Natuur Tweedaagse op 27 en 28 september 2018 in conferentiehotel Kontakt der Kontinenten in Soesterberg.t.w.v. €570.
Tweede en derde prijs: een ModderDag Speelpakket t.w.v. €27,50


modderdag

Jurering

De ModderDag jury kiest tien foto’s en plaatst deze op de ModderDag Facebook pagina. De drie foto's met de meeste likes worden op 18 juli verkozen tot winnaar van de eerste, tweede of derde prijs.

Door deel te nemen aan de ModderDag fotowedstrijd 2018 ga je automatisch akkoord met de deelname voorwaarden:

Voorwaarden

 • De rechten van alle ingezonden foto's blijven in handen van de inzender. De inzender geeft echter door in te zenden toestemming dat de foto(’s) voor onbepaalde tijd gebruikt kunnen worden voor PR-doeleinden van IVN, Instituut voor natuureducatie en duurzaamheid. Dit betekent dat als wij jouw foto willen gebruiken voor een bericht op bijvoorbeeld onze website of op Facebook dat wij hier geen toestemming voor hoeven vragen en jij hier ook geen vergoeding voor krijgt. 
 • De inzender verklaart eigenaar te zijn van de foto en, mits van toepassing, houder te zijn van het portretrecht. IVN is op geen enkele wijze aansprakelijk wanneer inzender niet de eigenaar of portretrechthouder is van de ingestuurde foto(‘s). 
 • Iedere inzender mag maximaal twee foto’s per locatie of per particulier adres inzenden. Indien meerdere foto’s van dezelfde locatie/hetzelfde adres worden ingezonden, worden alle foto’s van de betreffende inzender uitgesloten van deelname.
 • Foto's dienen gemaakt te zijn voor ModderDag 2018. Oudere foto's worden niet beoordeeld.
 • Foto’s waarop namen van kinderen, organisaties, locaties, plaatsen, data en/of andere informatie staan die verwijzen naar de inzender, worden uitgesloten van deelname.
 • Foto’s dienen minimaal een grootte van 1 MB te hebben. Foto’s met een lagere resolutie worden niet beoordeeld door de jury.
 • Inzenders dienen separaat, in het e-mailbericht, bij hun inzending te vermelden:
  -Naam contactpersoon
  -Naam organisatie en locatie of particulier adres
  -Telefoonnummer contactpersoon
  -E-mailadres contactpersoon
 • Indien de aangeleverde gegevens niet volledig zijn wordt de ingezonden foto niet beoordeeld.
 • Insturen van foto’s kan tot 9 juli 2018 naar info@ivn.nl o.v.v.: ‘Fotowedstrijd ModderDag 2018’. Inzendingen worden geanonimiseerd alvorens de nominatie plaats vindt.
 • De foto’s van de 10 genomineerden worden op 17 juli door IVN op de ModderDag Facebook pagina geplaatst. Daarna kan het publiek stemmen op zijn favoriete foto door deze te liken. De drie foto's met de meeste likes worden op 1 augustus bekend gemaakt. Degene met de meeste likes wint de eerste prijs: twee toegangskaarten voor de Kind en Natuur Tweedaagse t.w.v. €570. De andere twee de tweede en derde prijs: een ModderDag Speelpakket t.w.v. €27,50.
 • Over de nominatie en verkiezing van de winnende foto’s wordt niet gecorrespondeerd.
 • In alle gevallen waar niet in is voorzien beslist de organisatie.