Groen Dichterbij
Natuur in de Buurt
Op
vrijdag25mei201819:00

Hoe groen is het Haagse centrum?

Wandel & Discussieer mee!

IVN organiseert op vrijdag 25 mei van 19.00 tot 21.00 uur een wandeling door de binnenstad van Den Haag. Je leert over de inrichting van de openbare ruimte en hoe groen daarin een plek krijgt, maar ook over vergroeningsacties van bewoners die bijdragen aan de leefbaarheid van hun wijk. Deze wandeling heeft als doel om Haagse inwoners al wandelend actief te laten meedenken over het groen in hun stad.

Aanmelden

Onderweg staan we op een aantal plekken stil om te ervaren hoe groen het Haagse centrum eigenlijk is en waar meer groen wenselijk zou zijn. Voor wie durft is er tijdens de wandeling een guerrilla-gardening actie én na afloop delen we informatie over allerlei organisaties die in Den Haag met groen in de stad bezig zijn.

De wandeling wordt verzorgd door IVN Den Haag en wordt mede mogelijk gemaakt door het programma Groen Dichterbij, een samenwerking tussen Duurzaam Den Haag, NME (Dienst Stadsbeheer) Den Haag en IVN. We starten bij Den Haag Centraal Station bij de piano. Nieuwsgierig geworden? Aanmelden vóór 18 mei via deze link.

Algemene informatie

vrijdag 25 mei 2018 - 19:00 tot 21:00
Locatie: 
Bij de piano op station Den Haag centraal
Julianaplein 10
Den Haag
Nederland
Contactpersoon: 
Google Maps image