Doe mee!

Deze zomer ontving IVN de oeuvreprijs van het Prins Bernhard Cultuurfonds. Een prachtige waardering voor de enthousiaste inzet van alle IVN’ers. We willen in de toekomst nóg meer mensen bij IVN en bij de natuur betrekken, maar hoe gaan we dat doen? Samen met alle IVN'ers stellen we een visie op voor de komende jaren: onze droom voor de toekomst. 

 

Met een gezamenlijke IVN meerjarenvisie willen we richting geven aan de toekomst van onze vereniging, met ons doel om meer mensen te laten ervaren hoe leuk, gezond en belangrijk de natuur is. We nodigen alle IVN'ers uit om de komende maanden mee te denken en doen en zo samen tot een toekomstvisie te komen van waaruit we kunnen bijdragen aan een groener, duurzamer en natuurinclusiever Nederland.

Doe je mee? 

  • Alle IVN’ers (afdelingen, leden, beroepskrachten) konden tot en met vrijdag 8 oktober hun idee insturen voor het IVN Bloeiproject: een bestaand óf nieuw project waarmee we de komende jaren samen impact gaan maken. Het winnende idee ontvangt het prijzengeld van de Prins Bernhard Cultuurfonds prijs: 50.000 euro om te investeren in het project én landelijke projectondersteuning ter waarde van 25.000 euro. Vanaf 5 tot en met 11 november kunnen alle IVN'ers stemmen op hun favoriete project.
  • In september en oktober worden diverse online webinars georganiseerd met inspirerende sprekers over thema's als impact & bewegingsopbouw, storytelling, natuurbeelden. De data volgen.

Op Ons IVN vind je meer informatie over de bijeenkomsten, webinars en de IVN Bloeiproject wedstrijd en hoe je precies mee kunt doen. 

Ben je nog geen lid van IVN? Meld je dan aan! Samen zetten we ons in voor een groener Nederland.