​​​​​​​Meer informatie over de evaluatie vragenlijst 

Vu logo

1. Doel van de evaluatie 

Deze evaluatie wordt uitgevoerd door de Vrije Universiteit Amsterdam in samenwerking met IVN. Met behulp van de evaluatie onderzoeken we hoe deelnemers het vonden om mee te doen aan de ‘Groen Werkt Beter Challenge’. 

2. Wat meedoen inhoudt 

Als je besluit dat je deel wilt nemen aan de evaluatie word je gevraagd om een online vragenlijst in te vullen. Het invullen van de vragenlijst zal maximaal 8 minuten in beslag nemen.  

3. Mogelijke voor- en nadelen 

Je hebt zelf waarschijnlijk geen direct voordeel van het invullen van de vragenlijst. We bieden geen vergoeding voor het invullen van de vragenlijst. Wel verloten we een Zwitscherbox t.w.v. € 59,- met ontspannende bosvogelgeluiden onder de deelnemers. Ook kun je met jouw input bijdragen aan het doorontwikkelen van de ‘Groen Werkt Beter Challenge’. Een nadeel van het invullen van de vragenlijst is dat het je wat extra tijd kost. 

4. Als je niet wilt meedoen of wilt stoppen met de evaluatie 

Je beslist zelf of je de vragenlijst wilt invullen. Deelname is vrijwillig. Als je besluit niet mee te doen, hoef je verder niets te doen. Je hoeft niet te zeggen waarom je niet wilt meedoen. Als je wel meedoet, kun je je altijd bedenken en toch stoppen. Ook tijdens het invullen van de vragenlijst. De gegevens die tot dat moment zijn verzameld, worden gebruikt voor het onderzoek. 

5. Gebruik en bewaren van je gegevens 

Voor dit onderzoek verzamelen we persoonsgegevens (zoals je e-mailadres, leeftijd en geslacht). Je e-mailadres wordt bij het verwerken van de gegevens vervangen door een code. 

Je gegevens 
Al je gegevens blijven vertrouwelijk. Alleen de hoofdonderzoeker (Dr. Jolanda Maas), haar collega’s Dr. Nicole van den Bogerd en Msc. Zoé Rikken en Angela Havenaar van IVN weten welke code je hebt. De onderzoeksgegevens zijn bij publicatie in een (wetenschappelijk) rapport/factsheet of artikel niet naar jou te herleiden.  

Als je de vragenlijst invult, geef je toestemming voor het verzamelen, bewaren en inzien van je persoonsgegevens. De onderzoekers bewaren je gegevens 10 jaar. 

6. Heb je vragen? 

Bij vragen kun je contact opnemen met: 

Dr. Jolanda Maas, Sectie Klinische Psychologie 
Afdeling Klinische, Neuro en Ontwikkelingspsychologie 
Vrije Universiteit Amsterdam 
Jolanda.maas@vu.nl 
06-24212540 

Ja, ik doe mee met het onderzoek