Marketing & Communicatie adviseur Digital

Voor het Landelijk Bureau in Amsterdam zoeken wij een een creatieve digital growth hacker 

Landelijke bureau Amsterdam
24-32 uur per week
Voor een periode van 7 maanden (géén ZZP)

IVN Natuureducatie zet zich als landelijke non-profit organisatie in voor een groen, gezond en duurzaam Nederland. Dit doen we door de natuur in de harten van mensen te brengen. We laten jong en oud actief ervaren hoe leuk, leerzaam, gezond én belangrijk natuur is. Onze 150 professionals, 25.000 leden en 160 vrijwilligersafdelingen organiseren natuuractiviteiten, cursussen, projecten en campagnes. Daarbij focussen we op vier kernthema’s: Kind & Natuur, Natuur in de buurt, Natuur & Recreatie en Natuur & Gezondheid. IVN is ervan overtuigd dat kennis van en betrokkenheid bij de natuur, duurzaam handelen stimuleert. IVN: beleef de natuur! In verband met een verlengd zwangerschapsverlof zoeken wij een tijdelijk adviseur vanaf 1 januari of uiterlijk 1 februari 2020.

De functie

Als adviseur marketingcommunicatie speel je een sleutelrol in het realiseren van onze doelstellingen. Je bent mede verantwoordelijk voor het ontwikkelen van de marketingcommunicatiestrategie en planning en zorgt voor een efficiënte organisatie en ondersteuning. Tot jouw verantwoordelijkheden behoren onder andere:

 • Ledenwerving; binnen bredere campagnes, partnerships en eigen wervingscampagnes zorg je voor groei in het aantal leden;
 • Optimaal inrichten van straatjes /online kanalen in onze digitale kanalen in lead en ledenwerving
 • Adviseren binnen marketingcampagnes op klantcontactstrategie binnen de campagnes, thema's en projecten van IVN;
 • Zoeken en aangaan van marketing partnerships, inrichten van partnership trajecten.

Hierbij werk je nauw samen met het marketing & communicatieteam

Het profiel

 • Je hebt aantoonbare ervaring in merkstrategie, marketing en digital;
 • Je wordt warm van data, tooling en techniek en je weet dit in te zetten om groei te realiseren, zowel in de creatie als in de uitvoering;
 • Je hebt ervaring met het ontwikkelen van marketing partnerships;
 • Je hebt in een vorige functie succesvol aan ambitieuze groeidoelstellingen gewerkt met creatieve / beperkte middelen;
 • Je beschikt over hoge mate van organisatiesensitiviteit, je snapt waar de gevoeligheden en belangen liggen en houdt daar rekening mee;
 • Zelforganiserend, in staat om te pionieren en op eigen kracht concepten te ontwikkelen en realiseren;
 • Je beschikt over HBO+/WO werk- en denkniveau met minimaal 5-8 jaar relevante werkervaring;
 • Je hebt affiniteit met de missie van IVN

Dit betreft een tijdelijke aanstelling in loondienst, het heeft geen zin om als freelancer/ZZP op deze vacature te reageren.

Werken bij ons

Bij IVN kom je in een dynamische organisatie waar je samen met bevlogen, ambitieuze collega’s bouwt aan de toekomst van IVN. Samenwerking, ontwikkeling en groei staan daarbij centraal: in teamverband en op persoonlijk niveau. Wij stimuleren jou om jezelf te ontwikkelen, en jij pakt de mogelijkheid te groeien in je werk en in je persoonlijke vaardigheden. Je werkt op een prachtige locatie in hartje Amsterdam in een enthousiast marketingcommunicatieteam van 12 professionals en een landelijke communicatiefunctie. 

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden een goed primair- en secundair arbeidsvoorwaardenpakket volgens de CAO Sociaal Werk.  Deze tijdelijke functie wordt ingeschaald in schaal 8 of 9 (afhankelijk van opleiding en ervaring). Er is een vakantietoeslag van 8% en een eindejaarsuitkering van 8,3%. Daarnaast is er een groeibudget dat je kan inzetten voor jouw ontwikkeling. Het betreft een aanstelling voor de duur van 7 maanden in verband met vervanging tijdens zwangerschapsverlof.

Kom jij hét verschil maken bij een organisatie die mens en natuur verbindt?

Vul het sollicitatieformulier in en upload je motivatie en cv (in PDF), ter attentie van Wander van der Kolk. Je reactie ontvangen we graag vóór 16 december 2019. We beoordelen sollicitaties bij binnenkomst en nodigen je bij geschiktheid uit voor een gesprek, uiterlijk in de week van 16 december. Voor vragen kun je contact opnemen met de afdeling P&O, 020-6228115.

*Privacy

Voor de afhandeling van jouw sollicitatie verwerken wij de volgende gegevens: je cv en je motivatie. De door jou aan IVN verstrekte cv en motivatie wordt door IVN bewaard gedurende een periode van 4 weken na het einde van de sollicitatieprocedure. Heb je de baan gekregen en kom je in dienst bij IVN, dan worden jouw gegevens onderdeel van je personeelsdossier.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.