Klimaateducatie met impact
Klimaat
woensdag13jan2021

Gezocht: Cursusorganisatoren

Wil jij eraan meewerken dat nog meer meer mensen de klimaatcursus kunnen volgen en met hun klimaatactieplannen aan de slag gaan? 

Cursus op locatie organiseren

We zijn op zoek naar cursusorganisatoren die vanuit de lokale IVN afdeling de klimaatcursus op locatie willen aanbieden. Met minimaal nog één tweede medestander vorm jij het cursusteam van de IVN klimaatcursus en organiseer je de cursus bij jou in de buurt. Voor 5 van de 12 lesmodules is het mogelijk en wenselijk om gebruik te maken van voor de cursus opgeleidde ervaren klimaatdocenten. Overweeg je om de cursus te organiseren? Laat het ons weten! We denken graag met je mee.  

Online cursus organiseren

Dank zij de financielen ondersteuning van het Van Dijk Nijkamp Fonds mogen we in 2021 maar liefst  vijf IVN afdelingen ondersteunen bij de organisatie van de online cursus. Dit doen we met advies op maat maar ook met een financieel steuntje in de rug. Als je als IVN afdeling de online cursus vanaf mei 2021 aan gaat bieden, ontvang je hiervoor een financiele bijdrage van 500 Euro. Dit bedrag zet je in voor onkostenvergoedingen van twee klimaattrainers, de workshopgever storytelling en  en twee tech-buddies, die ervoor zorg dragen dat jou zoom-cursus vlekkeloos gaat verlopen. 

Wil je de IVN klimaatcursus op een andere manier ondersteunen. We horen graag van je! Neem contact op met Alina Salomon a.salomon@ivn.nl