Aanmeldformulier online klimaatcursus 2022

Je kunt je hier opgeven voor de online klimaatcursussen in 2022. Na ontvangst van je cursusbijdrage is je cursusplek definitief en ontvang je een inlogcode. De online klimaatcursus duurt 8 weken en vindt  plaats tussen 19-21 uur via zoom.  Let op de cursus voor medewerkers van gemeenten vindt in de middag plaats. Hieronder staan de startdata en einddata vermeldt van de publiekscursussen vermeldt.

Laat bij aanmelding weten wat de startdatum van je gewenste cursus is en geef indien van toepassing je leeftijd en de gemeente waar je werkzaam bent door. De cursus met startdatum 2 februari zit al vol!

Beschikbare cursussen: 

  • vanaf donderdag 22 september tot en met 10 november 19-21 uur 

 

 

 

Ben je lid van een IVN afdeling?
Indien je lid bent van een IVN afdeling, laat hier graag even weten bij welke afdeling je lid bent.
We zijn benieuwd naar jouw motivatie. Laat ons kort weten waarom je deel wilt nemen aan deze cursus.
Neem je deel aan de cursus voor medewerkers van gemeentes? Laat ons weten voor welke gemeente je werkzaam bent en wat je functie is
Het cursusteam is benieuwd of je al plannen hebt om je leven duurzamer en klimaatvriendelijke in te richten. Wil je met een bepaald thema aan de slag, voeding, mobiliteit, energie, laat het ons graag weten.
Wil je in het najaar ook de IVN klimaatcursus (online of offline) organiseren? Maak gratis kennis met de opzet van de online IVN klimaatcursus en ga vanaf september zelf als cursusorganisator aan de slag. Laat ons weten wat je plannen zijn.
Ik geef me op voor de online cursus op