Groen Dichterbij
Kind & Natuur
Op
donderdag08dec201619:00

Workshop 'Scharrelkids in de groene stad'

Wil jij ook graag natuuractiviteiten voor kinderen organiseren, in jouw stad of op jouw buurtinitiatief? Of doe je dit al, maar zou je hier graag meer over willen weten? Groen Dichterbij organiseert een workshop ‘Scharrelkids in de groene stad’ in Zierikzee. Tijdens de workshop leer je hoe kinderen natuur beleven en hoe je een spelactiviteit voor kinderen kan ontwikkelen voor bijvoorbeeld een kinderfeestje of op een buurtfeest.

Aanmelden

Kinderen spelen tegenwoordig minder buiten dan twintig jaar geleden. Toch is natuur belangrijk, het is gezond en stimuleert de creativiteit. En voor het beleven van natuur hoef je helemaal niet ver weg te gaan. Groen Dichterbij wil mensen laten zien dat er ook dichtbij van alles te beleven is, ook in de eigen stad, buurt of wijk.

Deelnemers krijgen in de workshop ‘kinderen in de groene stad’ zowel theoretische handvatten als praktische tips om kinderen nog beter de natuur te kunnen laten beleven. Ook uitwisseling van informatie met elkaar is een belangrijk onderdeel van de avond. De workshop is voor iedereen die graag aan de slag wilt met natuuractiviteiten voor kinderen, of hier meer over wilt weten. Met de geleerde kennis kan men aan de slag op een buurtinitiatief, tijdens een kinderfeestje of buurtfeest.

Praktische gegevens

Datum: 8 december 2016
Tijd: 19.00 – 21.30 uur.
Locatie: Kinderboerderij de Punt, Scheldestraat 3, 4301 VA Zierikzee
Aanmelden via www.ivn.nl/kidsindestad2016
Deelname: gratis

Algemene informatie

donderdag 8 december 2016 - 19:00
Locatie: 
Kinderboerder De Punt
Scheldestraat 3
Zierikzee
Nederland
Contactpersoon: 
Google Maps image