IVN
maandag16dec2019

Kerst(natuur)cadeau inspiratie

Het is bijna kerst. Dé tijd voor gezelligheid, lekker eten en natuurlijk: leuke cadeautjes. Wat dacht je ervan om de kinderen dit jaar de natuur cadeau te doen? Buitenspelen is niet alleen leuk maar ook hartstikke gezond. Niet alleen met lekker weer maar ook tijdens de koude winter. Daarnaast zorgt meer tijd in de natuur ervoor dat kinderen beter voor de aarde zullen zorgen naarmate ze ouder worden. Jong geleerd is oud gedaan.

Mushroom Farm Kit mushroom farmkit

 

Met deze toffe Mushroom Farm Kit kan je zelf oesterzwammen kweken, zo uit de verpakking! Deze oesterzwammen kweek je op koffiedik. Het is heel eenvoudig. Volg de instructie en zie de oesterzwammen voor je neus het pak uitschieten.

Bestel hier voor €17,43

 

Het Bosboek Bosboek

Wat kan je eigenlijk allemaal in het bos doen? Hutten bouwen, muziek maken, kampvuurtjes maken, creatief worden met takken en nog veel meer. Je leest het in dit leuke boek.

Bestel hier voor €14,95

 

Tekenen met takken 

Tekenen met takken

 

Creatief worden met takken? Dat kan je leren met het boek ‘Tekenen met takken’. Met mooi weer of slecht weer en in elk seizoen is er wel iets tofs te doen. Lees het in dit leuke boek. 

 

Bestel hier voor €19,95

 

Haas Haas

 

Dit leerzame boek over de haas is te bestellen met een handpop. Zo worden de verhalen nog leuker en interactiever! Je leert alles over de haas en ontdekt onder andere welke gevaren de haas bedreigen! 

 

Bestel hier voor €20,90

 

Hoe groeien planten? Hoe groeien planten

Hoe zorg je er voor dat planten groeien? Waarom groeien ze in de lente zo hard? Allemaal vragen die worden beantwoord in het boek ‘Hoe groeien planten?’ 

Bestel hier voor €7,25

In onze webwinkel vind je nog veel meer leuke groene cadeau's. Hier vind je bijvoorbeeld allerlei leuke boeken vol met inspiratie voor buitenactiviteiten of leuke boeken over dieren.