Junior Rangers
Kind & Natuur
woensdag30aug2017

De Junior Ranger familie groeit!

Deze zomer hebben uit de verschillende Junior Ranger groepen veel jongeren hun certificaat gehaald en zijn ze nu officieel Junior Ranger!
Tijdens de afsluitende zomerkampen hebben ze hun presentaties gedaan en ontvingen zij -in aanwezigheid van vele ouders- hun certificaat en kunnen we hen welkom heten in de grote internationale Junior Ranger familie. 

01 t/m 02 juli - Afsluitend Junior Ranger kamp Dwingelderveld
Dit weekend was het afsluitende kamp van de Junior Rangers Dwingelderveld en we hebben nu 8 nieuwe Junior Rangers in ons midden. We vormen nu samen met IVN Westerveld een groep van 18 Junior Rangers. Het team, bestaande uit 6 personen, begeleid deze jongeren tijdens allerlei activiteiten in en rond het Dwingelderveld. Het was een prachtig weekend en we zijn met elkaar maar wat trots op deze jonge mensen met een warm hart voor de natuur.

JR certificactie 2017 - Dwingelderveld09 t/m 12 juli - Junior Ranger kamp Zuid Limburg
In Nationaal Park De Meinweg sloten de groepen uit de nationale parken Weerribben-Wieden, De Groote Peel en De Meinweg hun seizoen af met een gezamenlijk kamp. Samen ontdekten ze de mooie natuur van De Meinweg en leerden ze elkaar goed kennen tijdens alle activiteiten. Het was erg gezellig en de tijd vloog om. 
Aan het eind van het kamp moesten 9 Aspiranten hun presentaties doen om het felbegeerde certficaat van Junior Ranger te halen. Hierbij waren ondanks de grote afstand die ze moesten afleggen veel ouders aanwezig, wat door iedereen zeer werd gewaardeerd!
De onvergetelijke beelden spreken verder voor zich...

JR certifcatie 2017 - Meinweg