Junior Projectleider/ Projectleider Kind & Natuur

Wil jij je samen met ons inzetten voor een groene duurzame wereld, waar kinderen vanzelfsprekend met natuur opgroeien en mensen in verbinding met natuur leven? Ben je proactief en houd je van aanpakken? Dan zoekt IVN jou!  

Voor de regio Zuidwest (Zuid-Holland, Zeeland) zoeken wij
Junior Projectleider/Projectleider standplaats Goes en Den Haag
voor 32-36 uur per week. 

IVN ziet de natuur als het beste leslokaal voor kinderen. Een plek waar ze onbevangen en vrij van geest spelenderwijs kunnen ontdekken, leren en groeien. Een plek waar de fantasie op hol slaat, want in het bos is een tak geen tak, maar een pen om je naam mee in het zand te schrijven, een zwaard als je riddertje speelt of een drumstok om muziek te maken.
IVN werkt aan een (be)leefwereld waar contact tussen kind en natuur vanzelfsprekend is. Thuis, in de buurt en op school. Zo ontdekken ze zelf de waarde van de natuur. Goed voor het kind en goed voor de natuur. IVN laat met alle campagnes, projecten, onderwijsprogramma’s en activiteiten jaarlijks 300.000 kinderen een onvergetelijke natuurervaring beleven.

De functie 

Bouw jij mee aan die (be)leefwereld waar contact tussen kind en natuur vanzelfsprekend is? In Zeeland en Zuid Holland lever je een bijdrage aan aansprekende programma’s zoals; de Groene Revolutie Zeeuwse Schoolpleinen, Tiny Forest en Modderdag.  Je traint leerkrachten om buiten les te geven en werkt mee in de ontwikkeling van educatieve materialen. Ook draag je bij aan de ontwikkeling van nieuwe projecten en weet je die van de grond te krijgen. Wij zoeken iemand voor zowel het kantoor in Goes als in Den Haag. Vanuit die standplaats werk je voor de hele regio.

Het profiel

 • HBO/WO werk- en denkniveau met minimaal 2-4 jaar relevante werkervaring;
 • Een duidelijke visie op (natuur)educatie en een goed gevoel voor ontwikkelingen binnen het onderwijs;
 • Je hebt aantoonbare affiniteit met de thema’s van IVN en het werken met vrijwilligers. Je bent op de hoogte van ontwikkelingen op het gebied van natuur en duurzaamheid;
 • Je bent proactief en signaleert kansen die bijdragen aan de ontwikkeling van het project. Je bent flexibel, vertoont eigen leiderschap en beschikt over veerkracht;  
 • Je bent een planner, behoudt overzicht en stelt prioriteiten;
 • Je hebt aantoonbare ervaring op het gebied van projectmanagement; 
 • Je bent communicatief sterk en bent in staat een netwerk te onderhouden;  
 • Je hebt enige ervaring met acquisitie en het verkrijgen van financiering.

Over IVN

IVN Natuureducatie zet zich als landelijke non-profit organisatie in voor een groen, gezond en duurzaam Nederland. Dit doen we door de natuur in de harten van mensen te brengen. We laten jong en oud actief ervaren hoe leuk, leerzaam, gezond én belangrijk natuur is. Onze 150 professionals, 25.000 leden en 170 vrijwilligersafdelingen organiseren natuuractiviteiten, cursussen, projecten en campagnes. Daarbij focussen we op vier kernthema’s: Kind & natuur, Natuur in de buurt, Natuur & recreatie en Natuur & gezondheid. IVN is ervan overtuigd dat kennis van en betrokkenheid bij de natuur, duurzaam handelen stimuleert. IVN: beleef de natuur!

Werken bij ons

Bij IVN kom je in een dynamische organisatie waar je samen met bevlogen, ambitieuze collega’s bouwt aan de toekomst van IVN. Samenwerking, ontwikkeling en groei staan daarbij centraal: in teamverband en op persoonlijk niveau. Wij stimuleren jou om jezelf te ontwikkelen, en jij pakt de mogelijkheid te groeien in je werk en in je persoonlijke vaardigheden. 
Het team in Zuidwest bestaat uit een diverse groep van een kleine 20 personen. In het team staan zelfsturing, samenwerken, vertrouwen en eigen leiderschap centraal. 

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden een uitdagende functie in een organisatie die volop in beweging is. Wij bieden een goed primair- en secundair arbeidsvoorwaardenpakket volgens de CAO Sociaal Werk. 

 • Een salaris ingeschaald in schaal 8 of 9, het salaris bedraagt minimaal € 2.544,- maximaal € 3.988, -bruto (bij 36 uur). 
 • Het betreft in eerste instantie een aanstelling voor de duur van één jaar, met uitzicht op langer.
 • Vakantietoeslag van 8% en een eindejaarsuitkering van 8,3%;
 • Een groeibudget om in te zetten voor jouw ontwikkeling.
 • De functie heeft de omvang van 32-36 uur, dit in overleg;
 • De functie wordt uitgeoefend in/vanuit Den Haag of Goes.

Interesse?

Vul dan het sollicitatieformulier in en upload je cv en motivatiebrief in PDF ter attentie van Daphne Teeling, Regiodirecteur Zuidwest. Je reactie ontvangen we graag uiterlijk zondag 21 april 2019.
De eerste gespreksrondes zijn op 26 april (Den Haag) en 6 mei (Goes) . Voor vragen kan je contact opnemen met de afdeling P&O, 020-6228115.

*Privacy

De door jou aan IVN  verstrekte CV en motivatie wordt door IVN bewaard gedurende een periode van 4 weken na het einde van de sollicitatieprocedure. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.