(Junior) Projectleider Oost

Wil jij je samen met ons inzetten voor een groene duurzame wereld? Ben je daarnaast proactief, houd je van aanpakken en ben je toe aan een tweede stap in je carrière? Dan zoekt IVN jou!   


Voor de regio Oost zoeken wij een 
(Junior) Projectleider
voor 32-36 uur per week 

IVN Natuureducatie zet zich als landelijke non-profit organisatie in voor een groen, gezond en duurzaam Nederland. Dit doen we door de natuur in de harten van mensen te brengen. We laten jong en oud actief ervaren hoe leuk, leerzaam, gezond én belangrijk natuur is. Samen met 150 beroepskrachten, 25.000 leden en 170 vrijwilligersafdelingen organiseren we natuuractiviteiten, cursussen, projecten en campagnes. Daarbij focussen we op vier kernthema’s: Kind & natuur, Natuur in de buurt, Natuur & recreatie en Natuur & gezondheid. IVN is ervan overtuigd dat kennis van en betrokkenheid bij de natuur, duurzaam handelen stimuleert. IVN: beleef de natuur!

De functie 

Als projectleider in de regio Oost lever je een bijdrage aan de voorbereiding, uitvoering en evaluatie van (deel)projecten. Je organiseert evenementen en andere activiteiten. Je verricht diverse voorkomende organisatorische werkzaamheden. Ook draag je bij aan de verwerving en ontwikkeling van nieuwe projecten. Je werkt samen/ondersteunt projectleiders en senior projectleiders. Je zult werkzaam zijn in projecten die vallen onder alle thema’s van IVN. Je standplaats is Arnhem. 
Daarnaast zal je een rol spelen bij de uitvoering van het IVN Jongerenadviesbureau (voortgezet onderwijs) en bij de uitvoering van lessen basisonderwijs voor het Groene Wiel in Ede en Wageningen.

Het profiel

 • WO/HBO werk- en denkniveau met 3 jaar relevante projectmedewerker ervaring;
 • Je hebt aantoonbare affiniteit met de thema’s van IVN en het werken met vrijwilligers;
 • Je bent proactief en signaleert kansen die bijdragen aan de ontwikkeling van het project;
 • Je bent een planner, behoudt overzicht, stelt prioriteiten en bereikt daarmee de gestelde doelen op succesvolle wijze;
 • Je hebt aantoonbare ervaring op het gebied van projectmatig werken;
 • Je bent communicatief sterk en kunt je goed schriftelijk en digitaal (o.a. via social media) uitdrukken;
 • Je bent een flexibele teamspeler, kan goed zelfstandig werken en kan snel schakelen; 
 • Je hebt enige ervaring met het werven van nieuwe (financiële) middelen voor projecten;
 • Je bent op de hoogte van recente ontwikkelingen op het gebied van natuur en duurzaamheid;
 • Je hebt ervaring in het geven van lessen en veldwerk aan de doelgroep kinderen en jongeren, zowel binnen als buiten het onderwijs.

Werken bij ons

Bij IVN kom je in een dynamische organisatie waar je samen met bevlogen, ambitieuze collega’s bouwt aan de toekomst van IVN. Samenwerking, ontwikkeling en groei staan daarbij centraal: in teamverband en op persoonlijk niveau. Wij stimuleren jou om jezelf te ontwikkelen, en jij pakt de mogelijkheid te groeien in je werk en in je persoonlijke vaardigheden. Dit kan  bij de IVN Academie, waar wij verschillende interne vaardigheidstrainingen aanbieden, waarin je jezelf nieuwe manieren van werken eigen kunt maken. Zo kun je je verdiepen in het leren toepassen van visueel werken, storytelling of scrum.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden een uitdagende functie in een organisatie die volop in beweging is. Wij zoeken een ambitieuze collega die meedenkt over vernieuwing en ontwikkeling. Wij bieden een goed primair- en secundair arbeidsvoorwaardenpakket volgens de CAO Sociaalwerk. Waaronder:

 • Een salaris ingeschaald in schaal 8 en een vakantietoeslag van 8% en een eindejaarsuitkering van 8,3%;
 • Het betreft in eerste instantie een aanstelling voor de duur van één jaar, met uitzicht op langer;
 • Een (ruim) ontwikkelbudget om in te zetten voor jouw ontwikkeling voor interne en externe opleidingen en trainingen ;
 • De functie heeft de omvang van 32-36 uur, dit in overleg;
 • De functie wordt uitgeoefend in/vanuit Arnhem/Wageningen.

Interesse? 

Vul het sollicitatieformulier in en upload je motivatie en cv.in PDF! ter attentie van Joline de Weerdt  Regiodirecteur Oost. Je reactie ontvangen we graag uiterlijk zondag 23 juni 2019. De eerste gespreksronde is in op vrijdag 5 juli. Voor vragen kan je contact opnemen met de afdeling P&O, 020-6228115.

*Privacy

Voor de afhandeling van jouw sollicitatie verwerken wij de volgende gegevens: je cv en je motivatie.
Hoe lang bewaren wij je gegevens voor dit doel?
De door jou aan IVN  verstrekte cv en motivatie wordt door IVN bewaard gedurende een periode van 4 weken na het einde van de sollicitatieprocedure. Heb je de baan gekregen en kom je in dienst bij IVN, dan worden jouw gegevens onderdeel van je personeelsdossier. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.