Junior Projectleider Onderwijs

‘IVN zoekt creatieve en ondernemende junior projectleider onderwijs’


Voor het team in de regio Noord zijn wij  op zoek naar een
Junior Projectleider
(24-32 uur)

IVN Natuureducatie zet zich als landelijke non-profit organisatie in voor een groen, gezond en duurzaam Nederland. Dit doen we door de natuur in de harten van mensen te brengen. We laten jong en oud actief ervaren hoe leuk, leerzaam, gezond én belangrijk natuur is. Onze 150 professionals, 25.000 leden en 170 vrijwilligersafdelingen organiseren natuuractiviteiten, cursussen, projecten en campagnes. Daarbij focussen we op vier kernthema’s: Kind & natuur, Natuur in de buurt, Natuur & recreatie en Natuur & gezondheid. IVN is ervan overtuigd dat kennis van en betrokkenheid bij de natuur, duurzaam handelen stimuleert. IVN: beleef de natuur!

De functie

In de regio Noord (Groningen, Friesland, Drenthe) werkt IVN samen met een groot aantal scholen en gemeenten aan een onderwijsprogramma, waarmee vele duizenden kinderen in contact worden gebracht met de natuur.

Als Junior Projectleider onderwijs:

  • Ontwikkel je educatieve projecten en verbreed je het werkgebied onderwijs binnen IVN.
  • Ondersteun en beheer je actief de scholennetwerken, in eerste instantie in de provincie Drenthe.
  • Ondersteun je de projectleider onderwijs bij het trainen van leerkrachten in het primair onderwijs.
  • Enthousiasmeer je leerkrachten m.b.t. het geven van natuureducatie.

Het profiel

We vragen:

  • Deskundigheid in het ontwikkelen van (educatieve) programma's en projecten.
  • HBO/WO werk- en denkniveau, een afgeronde opleiding op terrein van educatie.
  • Minimaal 2-3 jaar aantoonbare werkervaring op het gebied van educatie en projectmanagement.
  • Een proactieve, oplossingsgerichte en uitvoerende werkhouding, een echte aan pakker.
  • Aantoonbare ervaring in het Primair Onderwijs
  • Affiniteit met het werk wat IVN doet.

Werken bij ons

Bij IVN kom je in een dynamische organisatie waar je samen met bevlogen, ambitieuze collega’s bouwt aan de toekomst van IVN. Samenwerking, ontwikkeling en groei staan daarbij centraal: in teamverband en op persoonlijk niveau. Wij stimuleren jou om jezelf te ontwikkelen, en jij pakt de mogelijkheid te groeien in je werk en in je persoonlijke vaardigheden.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden een goed primair- en secundair arbeidsvoorwaardenpakket volgens de CAO Sociaal Werk (voormalig Welzijn en Maatschappelijke dienstverlening). De functie is ingedeeld in schaal 8 (minimaal € 2494,- en maximaal € 3553,- bij 36 uur). Er is een vakantietoeslag van 8% en een eindejaarsuitkering van 8,3%;

Interesse?

Stuur dan een visuele motivatie en cv naar vacatures@ivn.nl ter attentie van Mark Tuit. Je reactie ontvangen we graag uiterlijk 24 juni 2018. De eerste gespreksronde vindt plaats op 11 juli 2018. Voor vragen kan je contact opnemen met de afdeling P&O, 020-6228115.

*Privacy

Voor de afhandeling van jouw sollicitatie verwerken wij de volgende gegevens: je cv en je motivatie. De door jou aan IVN  verstrekte cv en motivatie wordt door IVN bewaard gedurende een periode van 4 weken na het einde van de sollicitatieprocedure. Heb je de baan gekregen en kom je in dienst bij IVN, dan worden jouw gegevens onderdeel van je personeelsdossier.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.